ParfeniukВимикаю Світло Шоб Не Було Видно

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вимикаю Світло Шоб Не Було Видно

Пісня "Вимикаю світло" виконавця PARFENIUK занурює слухача у глибину особистих переживань та внутрішнього світу автора. Вона розповідає про болісні відносини, емоційну ізоляцію та спробу знайти вихід з важкої ситуації. Від самого початку автор описує ситуацію зацикленості та безвиході, де він відчуває біль ("Я давно в біді"), а його почуття та досвід переплелися з іншою особою ("Ти давно в мені"). Це створює враження глибокої емоційної зв'язаності, яка, однак, набуває токсичного характеру.

Висловлювання про те, що спільне минуле "дорого коштувало" та було наповнене діями "на зло", підкреслює складність відносин і їх руйнівний вплив на внутрішній стан персонажа. Автор використовує образи згасання світла та відкриття вікна як символи спроби позбутися від видимості щастя ("Вимикаю світло шоб не було видно все шо тут розквітло") та знайти свободу, полегшення у втечі від болю ("Лечу разом з вітром").

Останні рядки пісні говорять про безмежну відданість та готовність летіти до коханої особи, незважаючи на обставини ("Я летітиму до тебе І безкрилий серед неба"). Це відображає нездатність повністю відпустити відносини, що приносять страждання, та сподівання знайти розуміння та прийняття, знаючи "всі твої потреби". Так, пісня відкриває перед слухачем драму глибоких емоційних переживань, боротьби зі своїми демонами та пошуку світла в кінці тунелю болю та розчарувань.

Коментарі (3)
  1. Quisgaromil26.05.2024
    Занурення в світ мелодії, яка розчиняє всі думки. Несподіване відкриття, де кожна нота дарує відчуття спокою і піднімає настрій. Часом потрібен саме такий саундтрек для невимушених моментів. Раджу всім!
  2. Funcropijudg24.05.2024
    Ця мелодія ніби покриває темрявою мій настрій, ховаючи всі зайві думки. У цьому звучанні є щось заспокійливе, що допомагає пережити напруженість моменту. Раджу до прослуховування тим, хто шукає спосіб втекти від реальності хоча б на декілька хвилин.
  3. Fonsubcclubrep20.05.2024
    Здається, ця мелодія огортає мене теплим пледом сумних спогадів, навіть у темряві. Особливо зараз, коли кожна нота відлунює мою нервозність і тихо шепоче про втрати. Пісня для тих моментів, коли ти просто хочеш бути наодинці зі своєю сумною душею.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!