ParfeniukТа Не Туди Занесло Від Того Всього Трясло

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Не Туди Занесло Від Того Всього Трясло

У цій пісні PARFENIUK занурює нас у світ глибоких особистих переживань, розмірковуючи про складні стосунки, що вже стали минулим, але все ще впливають на сьогодення. Він описує внутрішній стан, коли відчуття та спогади про кохану особу ще живі всередині, незважаючи на біль і розчарування, які спричинила розлука. Слова "Ти давно в мені, Я давно в біді" відображають глибокий зв'язок між двома особами та водночас розрив, що їх розділив.

Пісня передає емоції розчарування та болю, які супроводжують втрату близької людини. Вислів "та не туди занесло, від того всього трясло" може символізувати несподівані повороти долі, що привели до небажаних наслідків у стосунках, викликаючи емоційні потрясіння та розлуку. Водночас, згадка про НЛО як би натякає на бажання втекти від реальності, знайти незвичайний вихід із ситуації.

Завершення пісні носить дещо мрійливий та надійний характер. Образ лету з вітром, можливо, відображає спробу перебороти минуле, полегшити душевний біль, відпустити неприємні спогади та рухатися далі. "Я летітиму до тебе, і безкрилий серед неба" може символізувати непереможну надію та готовність до подолання будь-яких перешкод на шляху до возз'єднання або принаймні досягнення внутрішнього спокою. Співак підкреслює, що, незважаючи на всі труднощі, він досі знає та відчуває потреби тієї, хто колись був йому близьким, наголошуючи на глибині та силі своїх почуттів.

Коментарі (4)
  1. Magolpangto25.05.2024
    Та це ж справжній драйв! Закачати таку пісню - те, що треба, щоб побороти стрес і зарядитись енергією! Качаю негайно!
  2. Juncgemochi18.05.2024
    Зайшла випадково, і тепер не можу відірватися від цього ритму. Щось у ньому є, хоча й звучить трохи одноманітно. Але ж як заспокоює! Певно, знайду собі місце серед фанатів. Чудово підходить для тихих вечорів, коли хочеться побути наодинці з собою.
  3. Resensymar15.05.2024
    Ну, що можу сказати... Чекала чогось іншого, але емоції переповнюють. Цей трек, наче холодний душ, змушує на диво замислитися. Напевно, кожен знайде в ньому щось своє, але чи зможе зберегти спокій? Слухаєш і думаєш, чи ти один такий…
  4. Cenfiladef20.04.2024
    Дивовижно, як ця пісня одночасно заспокоює та наповнює енергією! PARFENIUK знову не розчарував, створивши щось, що змушує замислитись та по-новому поглянути на звичайні речі. Велика подяка за музичне натхнення! Напевно, це та музика, яка знаходить лінію між реальністю та мріями.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!