ParfeniukНе Підказуйте Так Треба

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Не Підказуйте Так Треба

У цій пісні PARFENIUK висловлює емоції та відчуття, які виникають внаслідок складних відносин між двома людьми. Вона починається з розмірковувань про те, як давно вони опинились у складних обставинах, а їхні почуття та проблеми залишилися невисловленими. Автор пісні говорить про втрачені надії та мрії, які "згоріли на дні", символізуючи глибоку печаль і відчай.

Далі текст пісні висвітлює високу ціну, яку довелося заплатити за їхні відносини, наголошуючи на тому, що все, що між ними було, принесло більше болю, ніж радості. Згадується, що дії, зроблені "на зло", привели до непередбачуваних наслідків, залишивши за собою лише розчарування та спустошеність.

В кульмінаційній частині пісні автор описує бажання позбутися від усього болю та важких спогадів, "вимикаючи світло" та відкриваючи вікно, щоб "летіти разом з вітром". Цей акт символізує спробу відпустити минуле та знайти свободу. Автор звертається до уявного партнера зі словами "Не підказуйте, так треба", що підкреслює його рішучість слідувати власному шляху розвитку, незважаючи на можливий супротив чи нерозуміння з боку інших.

Закінчується пісня образом політу "до тебе" та "безкрилим серед неба", що може символізувати спробу зближення та вирішення непорозумінь, незважаючи на усі перешкоди та відстань, яка їх розділяє. Це висловлює сподівання на можливість досягнення згоди та взаєморозуміння.

Коментарі (5)
  1. Incivere6.06.2024
    Слухаю "Не підказуйте так треба" від PARFENIUK і відчуваю, як кожна нота проникає в саме серце. Музика, що відображає глибину людських почуттів. Раджу слухати, навіть якщо настрій не на висоті.
  2. Smiththimbtrigme1.06.2024
    Чесно кажучи, я був трохи роздратований, коли заходив сюди, але пісня "Не підказуйте так треба" від PARFENIUK змогла мене розслабити. Душевний трек! Рекомендую скачати, щоб мати під рукою у потрібний момент.
  3. Getatete24.05.2024
    Ця пісня – мов відлуння моїх думок, що загубилися в хаосі почуттів. Вона наче нагадує мені про тихий голос у душі, який я не завжди чую. "Не підказуйте так треба" – мелодія, що змушує замислитися над тим, що дійсно важливо. PARFENIUK, здається, зрозумів те, що я не можу висловити словами.
  4. Lomiscusan22.05.2024
    Це щось неймовірне! Якби хтось розповів мені про таку мелодію, я б не повірив. Але тепер я ситий музикою і почуваюся наче знайшов скарб. Раджу всім спробувати!
  5. Lthemasacmoun20.04.2024
    Інколи просто потрібно вимкнути світло, зануритися в темряву і дати волю власним думкам під таку музику. "Не підказуйте так треба" від PARFENIUK — це саме те, що допомагає мені знайти спокій у втомі та натхнення у темряві. Слова просто пливуть з серця, а мелодія заспокоює. Чудово
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!