RoxolanaРазом Не Стояти Нам Я Вже Засватана

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Разом Не Стояти Нам Я Вже Засватана

Пісня "Разом не стояти нам я вже засватана" виконавиці ROXOLANA оповідає історію про розчарування в коханні та про неможливість бути разом із обранцем серця через його невірність. Вона починається з ліричного опису вечора, який символізує кінець дня, а разом з тим і кінець ілюзій героїні про своє щасливе майбутнє з коханим. Згадки про зірниці та обіцянки бути вірним і ніжним лицарем підкреслюють контраст між ідеалізованим минулим та болісною реальністю.

Героїня звертається до коханого, пригадуючи йому обіцянки та ніжні слова, які він колись їй говорив, але які тепер здаються лише порожніми обіцянками, оскільки він зраджував її із іншою. Рефрен пісні "Не стій під вікном, я вже засватана" є символічним закликом до коханого припинити будь-які спроби відновити їхні відносини, адже героїня вже знайшла собі іншого, кого заручилася.

Останні строфи підсилюють відчуття зради та розчарування героїні. Вона звертається до колишнього коханого із закидами про те, що він не цінував її та їхні відносини, коли була така можливість. Вона висловлює своє розчарування та біль від того, що витрачала час, чекаючи на нього, коли він не заслуговував на її увагу. Заклики "Не стій, не ходи" є відображенням її бажання остаточно розірвати всі зв'язки та рухатися далі, залишивши минуле позаду. Пісня завершується на ноті рішучості та самодостатності, наголошуючи на силі героїні відмовитися від токсичних відносин і знайти власне щастя.

Коментарі (2)
  1. Onessesin13.06.2024
    Ця пісня наче відкрита рана на серці, таке враження, ніби ROXOLANA зазирнула в мою душу і заспівала про все, що я відчуваю зараз. Неможливо слухати без сліз, але водночас важко зупинитись. Хто знав, що слова можуть бути такими гострими...
  2. Caigretovud16.04.2024
    З такими піснями щирість і банальність ідуть рука об руку, як старі друзі на весіллі, куди тебе не запросили, але ти все одно прийшов послухати. Розкішно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!