Артем ПивоваровНі То Очі Я Ридаю Подивись Хтось Кричить Ти Рідну Стрів

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ні То Очі Я Ридаю Подивись Хтось Кричить Ти Рідну Стрів

Пісня, про яку йдеться, переплітає в собі емоції, спогади та нездійсненну любов, огорнуті в ніжну меланхолію та ліричний пафос. Герой твору звертається до панни Інно, використовуючи це звернення як символ недосяжної ідеалізованої коханої. Він розповідає про своє безмежне й невинне почуття до сестри Інни, яке описує як чисте та цінне, порівнюючи його з дитячою любов’ю, повною щирості та відкритості.

За основу ліричної канви покладено контраст між яскравими спогадами про любов, яка розквітала як усміх, та гіркотою усвідомлення неможливості цієї любові. Лиричний суб'єкт згадує про очі панни Інно, які викликають у нього сльози, проявляючи глибину його відчуттів і переживань. Він говорить про любов, яку відчував давно, наголошуючи на безвременності й вічності цього почуття.

Мотив неба та шепоту гаю вносить у пісню елементи природи, символізуючи вічність та незмінність, у контрасті з мінливістю людських почуттів. Останні рядки пісні пронизані відчуттям самотності та ізоляції, коли герой зізнається, що він чужий для панни Інно, незважаючи на всю глибину й щирість його почуттів. Вигук "Подивись! Хтось кричить: ти рідну стрів!" може символізувати раптове усвідомлення, спалах сподівань чи ілюзію зустрічі, яка миттєво зникає, залишаючи лише тишу та самотність. Така закінчення надає пісні особливої глибини, роблячи її не просто історією про невідповідне кохання, а медитацією на теми одинокості, пам'яті та втрати.

Коментарі (3)
  1. Tbourrinalna27.05.2024
    Ця пісня торкається до самого серця. Артем Пивоваров вкотре дарує нам справжнє мистецтво. Слухаючи її, можна відчути кожну емоцію, яку він вклав у свої слова. Хоч настрій у мене сьогодні не з найкращих, але ця мелодія принесла трохи спокою і розради. Рекомендую всім, хто шукає музику, яка здатна викликати сильні почуття.
  2. Rethottrama25.05.2024
    Ця пісня Артема Пивоварова зачепила мене до глибини душі. В її словах відчувається стільки емоцій і пристрасті, що неможливо залишитися байдужим. Обов'язково варто завантажити, щоб відчути цей потужний заряд енергії та пережити всі ці почуття разом з ним. Дякую, Артем, за цей шедевр!
  3. Dtobajbeti18.04.2024
    Щойно відкрив для себе цю пісню Артема Пивоварова, і вона ніби вибухнула калейдоскопом емоцій у моєму серці! З кожною нотою відчуваю, як наповнююсь енергією та водночас занурююсь у спокій — дивовижне поєднання, що змушує моє серце битися частіше! Це дійсно музика, що зцілює душу і заряджає позитивом. Артем, ти маєш унікальний дар — дякую, що ділишся ним
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!