100ЛицяІ Ти Розправиш Крила

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Ти Розправиш Крила

Текст пісні "І ти розправиш крила" виконавця 100лиця розкриває глибоко емоційну історію про біль втрати, процес самоосмислення та шлях до відновлення після розриву стосунків. У перших рядках згадується, як головний персонаж намагається знайти втіху у віскі та цигарках, намагаючись приховати або заглушити свій біль, що не зникає. Цей момент відображає глибоке розчарування та сподівання, що колишня любов сама повернеться, хоча це й ілюзорно.

Далі текст пісні зображує спроби ізолюватися від світу, замкнути своє серце, але водночас не можливість забути кохану людину, що залишається в серці та спогадах. Це підкреслюється повторенням спогадів про спільно проведений час, який уже не повернути. Але в пісні лунає і обнадійливе послання - з часом біль вщухне, і головний герой знову "розправить крила".

Приспів пісні закликає "летіти", не дивлячись на біль та важкість втрати, символізуючи надію та можливість нового початку. Це метафора внутрішньої сили та волі до життя, незважаючи на втрату та розчарування. Заклики "лети, моя пташко" підкріплюють ідею віри в себе та своє майбутнє, незалежно від минулих перешкод.

У заключних рядках пісні акцент робиться на те, що любов та почуття, навіть коли вони приносять біль, - це частина досвіду, яка робить нас сильнішими. Героїня пісні переживає моменти слабкості, очікуючи на повідомлення від колишнього, але водночас усвідомлює, що її майбутнє - це щось, що вона повинна будувати сама, випускаючи минуле і рухаючись вперед. Пісня закінчується на позитивній ноті, наголошуючи на непереможності духу та здатності до самовідновлення після втрати.

Коментарі (3)
  1. Statnaiwalas22.05.2024
    Ця мелодія, наче тихий вітер, приносить у серце забуття і розвіває думки, залишаючи легкий шлейф меланхолії. Незабутнє відчуття, коли з нотами зникає вся сором'язливість, а з'являється нова надія. Варто почути хоча б раз.
  2. Ebframpilmi21.05.2024
    Сиджу, слухаю... і здається, наче всередині мене прокидається щось нове. В голові метелики, а на душі легкість. Не знаю, чи це музика, чи просто я такий сьогодні. Але точно варто почути!
  3. Coungantbegi7.05.2024
    Завжди з недовірою ставлюсь до нових треків, але "І ти розправиш крила" від 100лиця вразила мене несподівано. Ніби мої тривоги трохи втихомирилися, коли слухала. Дуже аналітично і глибоко пропрацьовані слова та мелодія. Пісня, яка змушує задуматися...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!