100ЛицяА В Глибині Ще Віриш

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А В Глибині Ще Віриш

Текст пісні "А в глибині ще віриш" виконавця 100лиця занурює слухача в глибоко особистісний досвід розриву відносин. У пісні описуються почуття людини, що переживає біль і розчарування від втрати близької людини. Відчуття самотності та спустошеності огортає героїню пісні, в той час як вона намагається знайти в собі сили відпустити минуле.

Перші рядки відображають спробу забуття через фізичні відчуття – слізи, алкоголь, дим сигарети, що не в змозі зменшити внутрішній біль. Є спроба ігнорувати реальність, закритися від зовнішнього світу, водночас зберігаючи надію, що колишній партнер ще може зв'язатися.

Згадка про минуле, коли здавалося, що відносини були справжньою любов'ю, супроводжується болем від усвідомлення, що ці відносини завершились. Однак у тексті пісні присутній і мотив оптимізму – переконання, що з часом біль минає, і людина знову знайде в собі сили жити далі.

Повторюваний припев "Лети, моя пташко..." стає символом свободи та відновлення. Автор надихає героїню пісні (а через неї й слухача) на новий початок, заохочуючи відпустити минуле та відкритися майбутньому, незважаючи на важкість цього кроку. Таким чином, пісня стає гімном сили духу та здатності людини долати життєві труднощі, піднімаючись над власним болем.

Коментарі (1)
  1. Liodelolty29.05.2024
    Ось ця пісня, "А в глибині ще віриш" від "100лиця", якось пробуджує в мені щось таємниче й загадкове. Може, варто скачати її, щоб поринути у глибини власних думок і переживань? Особливо коли настрій такий созерцальний і трохи песимістичний. Пробуйте, хто знає, які емоції вона викличе у вас.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!