100ЛицяЩо Він Напише Сам Хоч Це Самообман

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Що Він Напише Сам Хоч Це Самообман

Текст пісні "Що він напише сам хоч це самообман" виконавця 100лиця занурює слухача в емоційний світ жінки, яка переживає розрив з коханою людиною. Відчуття втрати, суму та болю передаються через образи сльоз, які стікають по щоках, та спроби знайти втіху в алкоголі. Пісня починається зі стану відчаю, коли героїня все ще сподівається на знак уваги від колишнього, хоча глибоко всередині розуміє, що це самообман.

В подальших рядках пісні розгортається історія про спроби відновлення власної душевної рівноваги та самотності, що настає після розставання. Автор описує, як героїня намагається ізолювати себе від зовнішнього світу, замкнувши своє серце та ігноруючи друзів, живучи спогадами про минуле, яке вже не повернути.

Проте, ключовим моментом пісні є заклик до героїні "лети, моя пташко", що символізує надію на відновлення, віру в сили пережити біль та важливість відпускання минулого для досягнення свободи. Цей заклик повторюється як мантра, нагадуючи про необхідність рухатися вперед, незважаючи на тягар переживань.

У фінальній частині пісні акцент робиться на особистій силі та самодостатності, коли героїня повинна визнати, що людина, яка її залишила, не варта її сліз. Висловлюється думка, що самовдосконалення та любов до себе є ключем до подолання внутрішніх бур, які вириваються на свободу у найскладніші моменти життя. Пісня закінчується на позитивній ноті, з підтримкою та вірою в те, що попри всі труднощі, можливо знайти сили в собі та розпочати новий етап життя.

Коментарі (2)
  1. Titanmaiprec21.05.2024
    Тільки що відкрив для себе новий трек "Що він напише сам хоч це самообман" від "100лиця". Досить цікавий досвід, не очікував такого звучання. Варто прослухати, хоча б для того, щоб зрозуміти, про що йдеться. Дуже цікаво!
  2. Orsesenka16.05.2024
    У морі думок, серед звуків і тіней, я знайшов цей трек як світло в темряві. Нехай мелодія і слова стануть вашим компасом у світі емоцій. Дуже вдячний за можливість почути це. Іноді, навіть у момент радості, можна знайти розраду в сумних нотах.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!