100ЛицяНа Годиннику Друга Ночі Ти Під Шафе

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Годиннику Друга Ночі Ти Під Шафе

Пісня "На годиннику друга ночі ти під шафе" виконавця 100лиця пронизана глибоким емоційним болем і роздумами про втрачене кохання. Вона зображує історію людини, яка переживає складний період після розриву відносин. Слова пісні передають стан глибокого смутку і безсилля, коли навіть сльози не приносять полегшення, а спогади продовжують боліти.

В центрі оповіді – спроби забути кохану людину, які супроводжуються внутрішнім конфліктом між бажанням відпустити минуле і нездатністю це зробити. Лірична героїня намагається ігнорувати друзів і замкнути своє серце від нових відносин, сподіваючись, що колишній коханий повернеться, хоча глибоко в душі розуміє, що це самообман.

Проте, в куплетах присутній і мотив оптимізму та надії на краще майбутнє. "Лети, моя пташко" – це заклик до самої себе долати біль і розчарування, вірити в свої сили та здатність подолати труднощі. Пісня закінчується на позитивній ноті, нагадуючи, що незважаючи на всю біль і страждання, завжди можна знайти в собі сили розправити крила і полетіти назустріч новим життєвим горизонтам. Так, пісня не тільки детально описує переживання після розставання, але й надихає на відновлення та пошук власного шляху до щастя.

Коментарі (1)
  1. Agliesibo20.04.2024
    Слухаю цю пісню і здається, ніби час зупинився прямо о другій ночі. Все інше зникає, лишається тільки ритм і голос. "100лиця" знову влучили в десятку! Це саме те, що потрібно для ночі під шафе. Просто космос! Як вони вгадують мій настрій? Неймовірно! Чекаю наступних треків, а поки буду переслуховувати цей на репіті.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!