WellboyРозсічені Думки Горить Ультрамарин Витрушуй Мене Всього Як Пір‘Їни Із Перин

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Розсічені Думки Горить Ультрамарин Витрушуй Мене Всього Як Пір‘Їни Із Перин

Пісня "Розсічені думки" від Wellboy зачіпає теми ностальгії, втраченої невинності та спроб знайти себе в світі, де постійно відчуваєшся відокремленим від інших. Лірика відображає внутрішню боротьбу, пошук особистого щастя та сенсу в житті через призму спогадів та переживань.

У перших рядках мова йде про відчуття самотності та відчуження, символізоване образами "будинки коробки" та неможливістю фізично доторкнутись до іншої людини - "але якось не з руки". Ці слова можуть відображати бар'єри між людьми, створені внутрішніми переживаннями або соціальними нормами.

Фраза "Розсічені думки, горить ультрамарин" наголошує на внутрішньому хаосі та емоційному збентеженні, яке може охопити людину у моменти сумнівів. Образ "витрушуй мене всього, як пір‘їни із перин" може символізувати бажання позбутися внутрішніх турбот та занепокоєнь, стати "легким", вільним від болю та стресу.

Згадка про дитинство "Де ти? Де ти, де ти, де ти моє дитинство" викликає ностальгію за безтурботними часами, коли життя здавалося простішим і щасливішим. Фраза "Дозріли усі, ну а я - пустоцвіт" може вказувати на відчуття відставання від інших, внутрішнє спустошення та пошук особистої ідентичності.

В цілому, пісня висвітлює тему пошуку самотності, любові та зв'язку з минулим, в той час як особистість намагається знайти своє місце у світі, відчуваючи при цьому відчуженість та невпевненість у власних силах. Ліричний герой балансує між бажанням знайти зв'язок і водночас страхом перед ним, шукаючи утіху в спогадах і мріях.

Коментарі (1)
  1. Stalohlipon5.05.2024
    Неймовірно, як Wellboy майстерно переплітає слова та музику, наче візерунки на витинанці. "Розсічені думки горить ультрамарин" – це не просто пісня, а квинтесенція моїх розсіяних думок, що знаходять спокій у кожній ноті. Ця музика – як відчуття теплого вітру в холодний день. Wellboy знову не розчарував.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!