WellboyІ Ти Така Уся І Я Такий Не Весь Ти Кажеш Де Присядемо А Я Кажу Хоть Здєсь

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Ти Така Уся І Я Такий Не Весь Ти Кажеш Де Присядемо А Я Кажу Хоть Здєсь

Текст пісні Wellboy "І ти така уся, і я такий не весь" розкриває тему ностальгії, втраченої невинності та складнощів спілкування та зв'язку між людьми. Артист зображує картину звичайного життя, де будинки є лише "коробками", а прості бажання та емоції виявляються складними для вираження "але якось не з руки". Ця метафора вказує на внутрішні перепони та нездатність фізично висловити свої почуття.

Лірика відображає внутрішню боротьбу та роздуми ліричного героя, який відчуває себе розірваним між минулим і сучасністю, де "вітер як душа" та "тіло наче пил" символізують легкість і водночас тлінність людського існування. Використання образу качелей, які "качались", слугує алегорією життєвого шляху, що невпинно коливається між радістю і смутком, між дитинством та дорослістю.

Постійне згадування дитинства, "де ти, де ти моє дитинство", підкреслює тугу за безтурботністю та чистотою, які втрачені у дорослому житті. Ліричний герой називає себе "пустоцвітом", підкреслюючи своє відчуття неповноцінності та відсутності змісту в сучасному світі.

В кінцевому рахунку, пісня є роздумом про втрату, пошук себе та бажання знайти зв'язок, як з іншими, так і з власним минулим. Через цю пісню Wellboy висловлює універсальні почуття, які знаходять відгук у серцях багатьох слухачів.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!