Оля ЦибульськаТоркалось Небо То Дня То Ночі

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Торкалось Небо То Дня То Ночі

Пісня "Торкалось небо то дня, то ночі" у виконанні Олі Цибульської розповідає історію про глибокі та протирічні почуття любові, які переживає головна героїня. Вона описує свої відчуття до чоловіка, які коливаються між болем та пристрастю, між жагою близькості та усвідомленням того, що вона не єдина у його серці.

У перших рядках пісні автор намагається передати інтенсивність та спекотність своїх емоцій через образи "гаряче сонце" та "слова колючі, немов троянда". Це говорить про те, що любов може бути водночас і прекрасною, і болісною.

Згадується також про те, як чоловік "ховав від світу мене на грудях", що символізує бажання захистити та зберегти свою кохану від усіх негараздів. Проте, паралельно існує "інша", яка також переживає біль від їхньої любові, що підкреслюється у фразі "то інша плаче, як сарабанда", де сарабанда – це емоційний, пристрасний танець, що в даному контексті стає метафорою страждання.

Центральний образ пісні – "Торкалось небо то дня, то ночі" – відображає переплетіння реальності та мрій, бажання героїні відчути справжнє щастя поруч із коханим, попри всі перешкоди та біль, який вона переживає через його невірність.

В кінці пісні героїня звертається до коханого із закликом не уникати почуттів ("Закохалася, то не тікай"), попри всю складність їхніх взаємин. Це вияв спроби знайти спільну мову, бажання боротися за своє щастя та любов, навіть коли обставини складаються не на її користь. Пісня виражає силу почуттів, яка змушує героїню витримувати всі випробування, вірячи в можливість справжнього кохання.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!