Оля ЦибульськаСлова Колючі Немов Троянда Коли Ми Дихаєм В Такт Мій Любий

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Слова Колючі Немов Троянда Коли Ми Дихаєм В Такт Мій Любий

Пісня Олі Цибульської розповідає про глибокі емоційні переживання, любовні трикутники та боротьбу з ревнощами. В перших рядках ми чуємо про пристрасну, але складну любов, де слова можуть бути одночасно милозвучними та болючими, немов троянда з її колючками. Любов описується як дихання в унісон, символізуючи близькість та єдність, однак ця ідилія порушується згадкою про "іншу", яка страждає від їхнього зв'язку, немов сарабанда – жвавий танець, що тут може символізувати хаотичні емоції.

Далі пісня розкриває більшу драматичність ситуації. Чоловік, якого оспівує виконавиця, намагається уникнути своїх проблем, перебуваючи між двома жінками. Є почуття зради та водночас невгамовного прагнення залишатися з ним, незважаючи на біль, що він завдає. Заклики не уникати відповідальності за почуття ("Закохалася, то не тікай") відображають спроби втримати кохання, навіть коли воно приносить страждання.

Пісня переплітає бажання залишитися разом з реалізацією, що ця близькість принесе біль не лише їм, але й оточуючим. "Бери вуста, що гаряче сонце" може символізувати прохання про щирість і страсть, тоді як "дурмань словами, немов лаванда" – про бажання забути біль та зраду, занурюючись у п'янке відчуття присутності коханої людини. Використання образу "сарабанди" повторюється як лейтмотив, що підкреслює внутрішні боротьби та емоційну розгубленість персонажів пісні. Загалом, пісня розкриває складність людських відносин, де кохання і біль існують поряд, немов дві сторони однієї медалі.

Коментарі (3)
  1. Bloslindlafoot26.05.2024
    Дуже цікава пісня від Олі Цибульської. Хоча й слухаю її з певною стриманістю, все ж не можу не відзначити її глибину. Якщо ви, як і я, прагнете зрозуміти всі тонкощі слів, раджу скачати і послухати цю композицію. Троянди бувають не лише красивими, а й колючими, як і деякі моменти в нашому житті. Скачати, щоб відчути!
  2. Windsungmeres7.05.2024
    Такі пісні як "Слова колючі немов троянда коли ми дихаєм в такт мій любий" від Олі Цибульської змушують задуматися над глибиною почуттів. Дуже атмосферно і меланхолійно. Варто скачати, щоб кожен раз занурюватися у цей настрій повністю
  3. Qahcitangle7.05.2024
    Цей трек - справжній флакон парфумів. Відкриваєш – і аромат розноситься навколо, захоплюючи та ваблячи. Слова ріжуть прямо до серця, а мелодія змушує душу танцювати в ритмі! Неймовірно, як можна так точно передати емоції через музику. Слухаю і відчуваю, ніби сам стаю частиною цієї історії. Bravo! Хто ще відчуває так само? Поділіться!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!