Zlata OgnevichВіддайте Мене Моя Матінко За Кого Я Схочу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Віддайте Мене Моя Матінко За Кого Я Схочу

Пісня "Віддайте мене моя матінко за кого я схочу" у виконанні Zlata Ognevich - це лірична композиція, яка занурює слухача у світ традиційних українських звичаїв і сімейних стосунків. Вона відкривається зі звернення дівчини до коханого, який не прийшов до неї, як обіцяв. Вона замислюється, чому так сталося: чи він не мав коня, не знав дороги, або його мати не дала дозволу. Це вказує на глибоке занепокоєння дівчини стосунком і підкреслює важливість обіцянок та очікувань у любовних відносинах.

Далі пісня розповідає про перешкоди, які стали на шляху коханого до дівчини - найменша сестра сховала сідельце, що символізує сімейні випробування та інтриги. Проте старша сестра знаходить сідельце і допомагає братові вирушити до дівчини. Таким чином, пісня відображає силу сімейних зв’язків і підтримки.

Завершальна частина пісні піднімає тему вибору у житті дівчини та її бажання самостійно вирішувати своє майбутнє. Вона просить матір дозволити вийти заміж за того, кого вона сама обере, виражаючи стремління до особистої свободи і незалежності в контексті традиційного суспільства. Цей мотив підкреслює важливість любові та особистого вибору у житті кожної людини. Пісня є яскравим прикладом української культури, де повага до сімейних традицій співіснує з цінністю особистої свободи та вибору.

Коментарі (5)
  1. Hartlackgepi2.06.2024
    Не можу сказати, що це моя улюблена мелодія, але щось у ній зачіпає душу. Слухаючи, відчуваю сум і водночас радість, але все ж таки не можу зрозуміти, чому відчуваю провину... Можливо, це просто не моє. Проте варто спробувати. Може, комусь вона прийде до душі більше, ніж мені.
  2. Recolera27.05.2024
    Наче і хотів забути, але з цією піснею в голові розриває ще більше. Болить так, що аж злить, але хіба ж від цього втечеш? Все одно доведеться слухати. Та що вже там, завантажити треба, щоб вже напевно дійшло до кінця!
  3. Riygrosdabpart22.05.2024
    Ця пісня - справжня скарбниця емоцій! Слухаючи її, відчуваєш, як кожна нота наповнює душу теплом і натхненням. Вона ніби створена для того, щоб заряджати енергією та дарувати крила мрійливим думкам. Рекомендую всім, хто шукає щось особливе і душевне.
  4. Clenborjube21.05.2024
    Ну от, знову чергова пісня, яка тільки посилює моє роздратування. Хотілося б чогось, що дійсно змушує задуматися, а не забуватися миттєво. Може, в наступному житті знайду щось краще.
  5. Guitradovel7.05.2024
    Як зніжна мелодія в глибині душі, ця пісня бринить, кличе слухати знову і знову. Відчуваю, як кожен акорд відгукується у серці під тихий шепіт ностальгії. Обов'язково скачаю, аби мати можливість зануритися у цей емоційний світ, коли завгодно. Злата Огневіч дарує не просто пісні, а цілі історії, що залишають відбиток у душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!