Zlata OgnevichІ Коня Я Мав І Стежку Я Знав І Мати Пускала

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Коня Я Мав І Стежку Я Знав І Мати Пускала

Текст пісні "І коня я мав, і стежку я знав" виконавиці Zlata Ognevich розповідає історію про очікування та невиконані обіцянки. У першому абзаці задається риторичне запитання, чому коханий не прийшов на зустріч. Запитується, чи не мав він коня, чи не знав шляху, або ж його мати не дозволила йому іти. Це вказує на невпевненість і занепокоєння з боку дівчини, яка чекала на коханого.

У другому абзаці відповідається на поставлені запитання. Розповідається, що чоловік мав усе необхідне для зустрічі: і коня, і знання шляху, і дозвіл матері. Проте, найменша сестра, можливо через заздрість або неприязнь, сховала сідло, необхідне для подорожі. Це стало перешкодою на шляху коханого до дівчини.

В третьому абзаці ситуація розв'язується завдяки старшій сестрі, яка знаходить сідло і допомагає братові вирушити до коханої. Це демонструє сімейну підтримку та важливість допомоги близьких у досягненні особистого щастя.

У четвертому абзаці висловлюється бажання дівчини бути вільною у виборі своєї долі та заклик до матері дозволити їй вийти заміж за того, кого вона любить. Це підкреслює тему любові, свободи вибору та значення особистого щастя в житті кожної людини.

Пісня завершується повторенням початкового запитання, підкреслюючи емоційну напругу та невизначеність, які відчуває дівчина, чекаючи на коханого. Це нагадування про складності на шляху до любові та значення надії та віри у краще.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!