Zlata OgnevichЧи Коня Не Мав Чи Стежки Не Знав Мати Не Пускала

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Чи Коня Не Мав Чи Стежки Не Знав Мати Не Пускала

Пісня "Чи коня не мав чи стежки не знав мати не пускала" у виконанні ZLATA OGNEVICH є ліричним вираженням очікування та розчарування в любові, проте з оптимістичним завершенням. Вона розповідає про дівчину, що чекає на свого коханого, задаючи собі питання, чому він не приходить. Чи не зміг він знайти шлях до неї, чи його затримала мати, а може він просто не мав коня для подорожі.

У відповідь на її запитання з'являється голос коханого, який запевняє, що він мав усе необхідне для зустрічі: і коня, і знання шляху, і материнське благословення. Однак, мініатюрна драма розгортається в його домівці, де найменша сестра ховає сідло, щоб затримати його від'їзд. Старша сестра врешті знаходить сідло і допомагає йому вирушити до коханої.

Далі в пісні мотив річки як перешкоди на шляху коханого до дівчини, яку він обіцяє подолати. Також присутній важливий аспект свободи вибору в особистому щасті – дівчина звертається до матері з проханням дати їй змогу обрати собі нареченого самостійно.

У цій пісні відображені теми кохання, очікування, сімейних стосунків та важливості особистого вибору в житті. Вона демонструє, як родинні перипетії та життєві обставини можуть впливати на любовні стосунки, але також підкреслює значення віри в кохану людину та готовність долати перешкоди заради зустрічі.

Коментарі (5)
  1. Sinvapepli23.08.2024
    Таки цікава ця пісня, от тільки не можу вирішити – це коня бракувало, чи просто дорога заплутана? Все ж таки варто слухати, настрій точно підніме!
  2. Dulwinddere16.06.2024
    Потрапивши на цей музичний доріжку, відчуваєш, як тепло спогадів огортає душу і всі тривоги зникають. Тут щось особливе, що змушує задуматися про вічне. Гармонія та спокій вплітаються в кожну ноту. Слухаючи це, знаходиш себе та відповіді на запитання, які завжди здавалися без відповіді. Ідеально для моментів, коли хочеться на мить зупинитися і просто бути.
  3. Dimininre13.06.2024
    Не можу повірити, що ця пісня так чіпляє за душу! ZLATA OGNEVICH знову вражає своєю глибиною і ніжністю виконання. Якщо хочете відчути справжню українську музику, обов'язково треба скачати!
  4. Messettpata27.05.2024
    Чи коня не мав чи стежки не знав, але мені здається, що краще залишитися вдома і скачати цю пісню. ZLATA OGNEVICH завжди знає, як підігріти мою тривожність. Пробуйте і ви!
  5. Anarelot16.05.2024
    Втомлений від щоденних турбот, шукав щось, що зможе заспокоїти мої думки. І ось натрапив на цю мелодію... наче ковток свіжого повітря. Розслабляєшся, закриваєш очі та відчуваєш, як мелодія ніжно огортає твої думки. Неймовірно
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!