Катя ГлєбоваТа Руки Тягнуться До Низу Буває Не Віриш У Завтра

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Руки Тягнуться До Низу Буває Не Віриш У Завтра

У пісні "Та руки тягнуться до низу" виконавиці Каті Глєбової висвітлюється тема переживання труднощів та зневіри, з якими людина може стикатися у своєму житті. Лірична героїня ділиться своїми відчуттями, коли сумніви "пронизують", а віра в майбутнє здається втраченою. Це відчуття метафорично описується через образ рук, які "тягнуться до низу", що символізує падіння духу та втрату надії.

Однак, ключовим моментом пісні є перелом, який настає зі згадкою про любов. Любов зображується як сила, здатна дарувати "крила", піднімати "туди, де зорі, де щастя палає". Це образ, що ілюструє непереможну могутність любові, яка спроможна вивести з будь-якої глибини відчаю та повернути сенс життю. Любов надихає та підтримує героїню, роблячи її здатною йти за обраною особою незважаючи на перешкоди та критику.

В заключні частини пісні повторюється важливість віри в кохання як джерело внутрішньої сили та натхнення. Героїня стверджує, що якщо в серці живе любов, то людина здатна подолати будь-які виклики та знайти вихід із складних ситуацій. Цей мотив підкреслює універсальну істину про те, що любов є наймогутнішою силою, яка може трансформувати життя та надихати на великі вчинки. Лірична героїня закликає завжди пам'ятати про це, незважаючи на обставини.

Коментарі (2)
  1. Lecpealadis5.05.2024
    Ця пісня наче магніт — притягує та не відпускає! Чудово піднімає настрій і змушує задуматися про майбутнє. Катя Глєбова, як завжди, на висоті! З кожним прослуховуванням відкриваєш щось нове.🎶
  2. Iwegterla4.05.2024
    Кожен акорд цієї пісні – наче ключ до найтонших струн душі. Катя Глєбова створила не просто музику, а місток між сьогоденням і мріями, де кожне слово відгомонює у серці. Вдячний за цей шедевр, що дарує крила і натхнення
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!