Катя ГлєбоваБуває Не Віриш У Завтра Таке Життя Але Любов Як Мантра

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буває Не Віриш У Завтра Таке Життя Але Любов Як Мантра

Пісня Каті Глєбової торкається глибинних емоцій та досвіду людини, яка стикається з невизначеністю та сумнівами у власному житті. Співачка розповідає про моменти, коли віра у майбутнє випробовується, і життя здається безперспективним. В ці моменти, здавалося б, руки самі тягнуться вниз, символізуючи втрату надії та опускання духу.

Проте, ключовим мотивом пісні є переконання, що любов має трансформаційну силу. Вона як мантра, що дарує крила, нібито піднімає вище звичайного існування, до місця, де горять зорі та палає щастя. Любов надихає і вказує шлях, дозволяючи побачити світло навіть у найтемніших куточках життя.

Авторка підкреслює непохитність своїх почуттів і готовність йти за об'єктом своєї любові незалежно від обставин. Вона говорить про здатність любові перемагати будь-які перешкоди та труднощі, наголошуючи на тому, що коли в тобі є кохання, ти здатен на все. Це повідомлення слугує нагадуванням про важливість зберігати любов у своєму серці як джерело сили та натхнення.

Коментарі (2)
  1. Inisimboa24.05.2024
    Оце так знахідка! Пісня від Каті Глєбової "Буває не віриш у завтра таке життя але любов як мантра" просто вибух емоцій! Скачуйте негайно, бо така музика заряджає на 100% і піднімає настрій до небес. Відчуйте цю магію!
  2. Rotecsihu24.05.2024
    Коли здається, що завтра не настане, іноді достатньо лише однієї мелодії, щоб знайти в собі силу рухатися далі. Музика - це мантра, яка нагадує про головне. Слухайте і відчувайте. 💖
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!