Катя ГлєбоваБуває Не Віриш У Завтра

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Буває Не Віриш У Завтра

Текст пісні Каті Глєбової "Буває не віриш у завтра" занурює слухача у світ внутрішніх сумнівів та емоційних коливань, які переживає людина, стикаючись із випробуваннями. Він починається із зізнання в тому, що іноді важко вірити у майбутнє, коли душу огортають песимістичні думки, а руки, ніби символ дійсності, тягнуться вниз, під тягарем ваги невизначеності.

Проте, основний мотив пісні - це сила кохання, яка спроможна перетворити біль та сумнів у надію та відвагу. Любов описується як чарівна сила, що дарує "крила", піднімає "туди, де зорі, де щастя палає", надихає і веде за собою. В центрі пісні - переконання, що кохання здатне подолати будь-які перешкоди та виклики, що стоять на шляху.

Автор пісні акцентує на важливості віри у кохання як у фундамент, на якому можна будувати своє життя, незважаючи на все. Посил пісні підкреслює, що якщо в серці живе кохання, людина здатна на все, і саме це важливо пам'ятати завжди, незалежно від обставин. Таким чином, "Буває не віриш у завтра" стає гімном нескореності духу, що підкріплений могутністю кохання.

Коментарі (1)
  1. Inesnati4.05.2024
    Хоч пісня і не залишиться зі мною надовго, але в цей момент її мелодія точно заряджає! Катя Глєбова знову змушує вірити у неможливе. Можливо, саме так звучить завтра? Захоплююче!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!