BalsamБудуємо Щоб Знищити Усе Що Є По Колу

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Будуємо Щоб Знищити Усе Що Є По Колу

Пісня "Будуємо щоб знищити усе що є по колу" виконавця BALSAM занурює слухача у роздуми про вічність космосу та мінливість людського існування. У тексті згадується, як Сонце невпинно продовжує свій рух по небосхилу, а автор пісні в очікуванні переходу до наступного знаку зодіаку. Ця образна вставка підкреслює незмінність космічних процесів у порівнянні з людським життям, що є лише миттєвістю на тлі вічності всесвіту.

Далі ліричний герой розмірковує про безкінечний шлях тіл небесних, їхню історію, яка почалася задовго до появи людини, і про те, як вони, незважаючи на свою велич і могутність, не завдають шкоди навмисно. У цьому контексті людство представлене як космічний пил, який, проте, самовпевнено вважає себе "геніями злими". Це відображає критичне ставлення автора до самовдоволеності та самопроголошеної величі людей, що часто призводить до негативних наслідків для оточуючого світу.

Пісня в цілому висловлює глибоку задуму про місце людини у Всесвіті, про нашу нікчемність перед обличчям вічності та про необхідність знайти гармонію з космосом, не прагнучи знищити все навколо себе у безкінечному циклі самовеличання та саморуйнування. Це заклик до рефлексії, до переосмислення власної ролі у великому порядку речей.

Коментарі (5)
  1. Ammafimea17.06.2024
    Вау, ця пісня просто вогонь! Емоційний вибух, який пробуджує і надихає на нові звершення. Обожнюю таку музику, яка кидає виклик і змушує замислитись. Всім рекомендую скачати та поринути у цей музичний вихор разом з "BALSAM"!
  2. Ringcofdotemp6.06.2024
    Цей трек наче вибух фарб і емоцій! Вдихаєш його, і одразу з'являються крила. Музика, що перетворює звичайний день на яскраву феєрію натхнення і радості. Абсолютно захоплює і заряджає на нові звершення!
  3. Roymikoning21.05.2024
    Ця пісня для мене як забута мелодія, що занурює в монотонний ритм життя. Навіть у хвилини щастя, вона з легкістю нагадує про тиху грусть, яка іноді прокрадається в наші думки. Відчувається, як "BALSAM" вдало поєднує внутрішній хаос із зовнішньою гармонією, створюючи неповторний звуковий ландшафт. Здається, що цією композицією ми будуємо щось нове, знищуючи усе, що було колись. Відмінний саундтрек для шизоїдного психотипу.
  4. Zirfeenare17.05.2024
    Навіть у моменти голоду та відрази, раціональна частина мене не може не оцінити гармонійність цієї пісні. "Будуємо щоб знищити усе що є по колу" від BALSAM - це справжнє відкриття для музичного всесвіту. Можливо, вона зможе змінити не тільки мій настрій, але й погляд на цей день. Рекомендую до прослуховування!
  5. Trafalgraphen4.04.2024
    Неймовірно, як пісня "Будуємо щоб знищити усе що є по колу" від BALSAM зачіпає за живе. Це не просто мелодія, а ціла історія, що вибудовується та руйнується перед нашими очима, нагадуючи про вічний цикл змін. Як ірраціональний і емпатичний слухач, відчуваю глибокий зв'язок з кожною нотою, що бушує та заспокоює одночасно. Музика BALSAM веде за собою, змушуючи задуматися над тим, що ми будуємо та чому іноді потрібно зруйнувати старе, аби зробити місце для нового. Ця пісня - як кавалок життя, що несе в собі руйнацію та творення одночасно. Забудь про неї неможливо, адже вона знаходить відгук у глибині душі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!