Время И СтеклоЯ Не Встиг Кров Б’Ється В Скроні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Не Встиг Кров Б’Ється В Скроні

Текст пісні "Я не встиг" від гурту Время и Стекло розкриває глибокі емоційні переживання, пов’язані з коханням та втратою. Початок пісні вводить нас в атмосферу гострого, болісного кохання, яке автор порівнює з чорним болем і гіркотою токсичного полину. Це виражає інтенсивність почуттів, що переповнюють серце героя пісні, що прагне занурення в це почуття, незважаючи на його потенційну шкоду.

У наступних рядках описується спроба знайти утіху через фізичну близькість, де "віброрежим" символізує потребу в емоційному та фізичному зв'язку. Однак, герой пісні стикається з проблемою втрати цього зв'язку, коли залишається танцювати один серед диму, що стає метафорою ізоляції та відчуття втраченого зв'язку.

Повторення "дим, дим, дим" наголошує на ілюзорності і непостійності цього кохання, яке, як і дим, важко вловити і зберегти. Це створює образ кохання, яке хоч і прекрасне та сповнене пристрасті, але водночас нестале і плинне, залишаючи лише тугу і пустоту.

Закінчення пісні підкреслює тему самотності та розчарування у пошуках справжнього зв'язку. Попри бажання героя пісні танцювати та бути з коханою особою, він залишається один, обгорнутий димом, який тепер символізує втрату надії та самотність. Кохання, яке здавалося солодким і сповненим обіцянок, перетворюється на джерело болю та розчарування. Це викликає роздуми про мінливість та ілюзорність людських почуттів та відносин.

Коментарі (1)
  1. Barbbassecons9.04.2024
    Випадково натрапив на цю пісню, і раптом усвідомив, що "Время и Стекло" точно вміють робити музику, яка змушує твоє серце битися в унісон з їх ритмами. Чи це тільки я не встигав за темпом життя, але після цієї пісні хочеться сповільнити і насолоджуватись кожним моментом? Як не дивно, але ця пісня додала трохи ясності у моє розсіяне увагу і нагадала, що іноді треба просто зупинитись і поглибитись у музику. Вона як магніт, витягує на поверхню всі емоції, навіть ті, про які ти давно забув. Аналітик у мені хоче проаналізувати кожен біт, але сьогодні я вирішив просто насолоджуватись. Нехай і ревнощі до тих, хто може слухати її на репетиціях наживо, нікуди не зникли. Все ж, музика об'єднує. Дякую, "Время и Стекло", за черговий хіт, що заставляє моє серце битися трохи швидше.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!