Михайло ГрицканЦе Щастя Випити До Дна

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Це Щастя Випити До Дна

Пісня "Це щастя випити до дна" у виконанні Михайла Грицкана є ліричною відзивкою на почуття любові та прив'язаності, які співак виражає до своєї коханої. У перших рядках він обіцяє подарувати їй все для щастя, щоб вона почувалася коханою та захищеною, порівнюючи її з трояндою, яка повинна цвісти. Це підкреслює бажання співака створити для своєї коханої умови, де вона зможе розквітнути у всій своїй красі, ніби живе в раю.

Далі він згадує, як міг не зустріти свою кохану і пройти повз, чим підкреслюється цінність зустрічі з нею та страх втратити це щастя. Він описує її як джерело світла в темряві, що є метафорою підтримки та надії, яку вона приносить у його життя. Їхня близькість і спільні моменти зображені як найцінніші та неповторні.

У кінці співак повторює свої обіцянки створити для коханої ідеальний світ, підкреслюючи її значення у своєму житті як найбільшого скарбу. Весь текст пісні пронизаний глибокою вдячністю за любов і супроводжується образами, які підкреслюють красу спільного життя та готовність берегти це почуття. Ця пісня є виразом безмежної любові, вдячності за зустріч зі своєю половинкою та бажання зробити її життя неймовірно щасливим.

Коментарі (3)
  1. Sundsimpfuncba3.06.2024
    Скучно, але танцювати все одно хочеться. Песимізм, кажете? "Це щастя випити до дна" якраз для таких моментів. Час скачати і влаштувати міні-дискотеку в кімнаті. Михайло Грицкан знає, як повернути смак до життя, навіть коли настрій на нулі!
  2. Relitacho25.05.2024
    Завжди цікаво слухати нові пісні від Михайла Грицкана, але "Це щастя випити до дна" виявилася для мене справжнім сюрпризом. Незважаючи на розчарування від попередніх композицій, ця пісня гармонійно вливається в настрій і дарує відчуття оптимізму. Рекомендую послухати, якщо хочете знайти щось нове й приємне!
  3. Desytacoc14.05.2024
    Скільки емоцій у кожному акорді! Це майже як випити келих свіжого, холодного повітря, стоячи на березі річки в самоті. Незрівнянно і незабутньо. Хоч і не шанувальник, але враження глибоке
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!