Михайло ГрицканТи Справжня І Близька Така У Темряві Як Промінь Світла

0
Слухати
Скачати
Про що пісня - Ти Справжня І Близька Така У Темряві Як Промінь Світла

Пісня Михайла Грицкана "Ти справжня і близька така у темряві як промінь світла" розкриває тему безмежної любові та вдячності. Виконавець висловлює свої почуття до коханої, обіцяючи їй все для щастя, метафорично порівнюючи її з трояндою, яка має розквітати в прекрасному світі, ніби в раю. Він готовий створити для неї ідеальний шлях, вистелений сріблом та золотом, підкреслюючи, що вона є його найдорожчим скарбом.

У другому куплеті виконавець розмірковує про долю та щасливий випадок, завдяки якому вони з коханою зустрілися. Він говорить про страх втрати цього щастя і про значення її присутності у своєму житті. Кохана жінка порівнюється з променем світла в темряві, символізуючи надію, втіху та наповненість життя.

Таким чином, ця пісня є виразом глибоких емоцій та вдячності, які автор відчуває до своєї коханої. Вона показує, як любов здатна перетворити життя, надаючи йому сенс, наповнюючи кожен момент радістю та світлом. Це гімн вірності, обіцянки бути поруч у будь-якій ситуації та зробити все можливе для щастя коханої особи.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!