Михайло ГрицканІ Буде Нам Життя Замало

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Буде Нам Життя Замало

Пісня "І буде нам життя замало" виконавця Михайло Грицкан є виразом глибоких почуттів та обіцянок коханню. Вона розповідає про бажання дарувати коханій людині все для щастя, створюючи для неї умови, в яких вона б могла процвітати та відчувати себе у безпеці, наче в раю. Образи троянди, яка цвіте, та сріблястої дороги, що веде до золотих обріїв, символізують бажання автора пісні зробити життя своєї коханої чарівним і безтурботним.

У другій частині тексту пісні розкривається тема доленосної зустрічі та вдячності за те, що кохані знайшли одне одного серед безлічі життєвих шляхів. Висловлюється побоювання, що все могло скластися інакше, але радість від того, що вони разом, переважає. Присутність коханої поруч у темряві порівнюється з променем світла, що є символом надії, тепла та впевненості у майбутньому.

Загалом, пісня є одаю коханню, обіцянкою піклування та захисту. Вона передає глибоку віру в те, що спільне майбутнє буде наповнене щастям і любов'ю, незважаючи на всі перешкоди та випробування. Автор вкладає в текст пісні не тільки обіцянки про краще майбутнє, але й визнання у тому, наскільки важливою є присутність коханої людини у його житті.

Коментарі (0)
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!