SurovТа Давно Води Вже Повен Мама Й Тато Бути Як

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Давно Води Вже Повен Мама Й Тато Бути Як

Ця пісня глибоко імпресіоністична, відображає метафоричний погляд на життя, свободу і приналежність до Всесвіту. В перших рядках автор висловлює своє відчуття єдності з природою і космосом, називаючи Землю "матір'ю" та космос "батьком". Це підкреслює гармонію і зв'язок між людиною і Всесвітом, а також нагадує про нашу відповідальність перед природою.

Далі йдеться про подорож і відкриття, коли люди вирушають у "далекий шлях" і через це втрачають зв'язок зі своїми коріннями, забувають "голос" Землі і космосу. Метафора повені, яка вже давно настала, символізує переповнення життям і емоціями, втрату орієнтирів, які вказували б на шлях до справжніх "мами й тата" – наших коренів і зв'язку з Всесвітом.

"На долонях лінії, розпустились наче лілії" - тут мова йде про долю і природну красу людського життя, яке є невинним від народження і має потенціал розквіту, свободи. Це наголошує на ідеї, що люди народжуються чистими і володіють свободою вибору свого життєвого шляху.

Заключні рядки сповнені оптимізму та легкості, символізуючи надію і віру в майбутнє. Зорі, що "світять ясно", метафорично ведуть людину по життю, а душа, що "летить мов птах", відображає відчуття свободи, легкості існування та зв'язок із Всесвітом на емоційному рівні. Пісня закликає до гармонії з собою і навколишнім світом, до відкриття внутрішньої свободи та до пошуку свого місця у нескінченності Всесвіту.

Коментарі (6)
  1. Coatarsumit14.08.2024
    Щось в цій пісні є, наче просте, але водночас глибоке, що зачіпає струни душі. Може, саме в таких мелодіях і є відповідь на те, що ми так довго шукаємо. Дякую, що дав відчути цей момент.
  2. Snazwarratab19.06.2024
    У моєму нинішньому стані душевного знемоги, ця пісня від SUROV, якось по-особливому резонує. Ніжні ноти мелодії наче обіймають, даруючи трохи умиротворення серед хвиль песимізму. Завантажити "Та давно води вже повен мама й тато бути як" — це наче знайти маленький промінчик світла в сірому дні. Слухаю, і на душі стає трохи тепліше, незважаючи на всю болючість сьогодення.
  3. Coaperlingme22.05.2024
    Завжди знав, що справжні емоції не приховати. Коли душа відгукується на кожну ноту, а серце б'ється в такт словам, розумієш, що знайшов своє. Ця пісня – наче віддзеркалення мого внутрішнього світу. Респект за таку музику!
  4. Kettaurivde19.05.2024
    Зайшла випадково на цю сторінку і натрапила на щось дивне. Внутрішній неспокій посилився від цієї мелодії, ніби хтось грає на моїх нервах як на струнах. Цікаво, чи хто-небудь ще так само відчуває цю дисгармонію? Можливо, варто послухати ще раз, щоб зрозуміти, що ж за магія ховається за цими звуками...
  5. Ermebudpo17.05.2024
    Зайшов, щоб знайти щось новеньке, а тут "SUROV" з новим треком! Танцювальні ритми та аналітичний підхід до музики – ідеальний рецепт для зняття втоми. Вже готовий скачати та відчути цю музику на повну. "Та давно води вже повен мама й тато бути як" – звучить, як те, що треба для підняття настрою. Рекомендую всім завантажити та слухати онлайн, хто хоче розворушити свою енергію
  6. Diehotyho18.04.2024
    Якщо музика могла б запускати ракети в космос, то ця пісня вже давно б стала причиною нових зіркових відкриттів! Справжня енергійна вибухівка, що змушує не просто танцювати, а відчувати кожен біт у своїх рухах! SUROV, як завжди, на висоті, змушуючи серце битися в ритмі цих неймовірних вібрацій
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!