Нікіта КісельовЯк Ти Скажеш Так І Буде

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Як Ти Скажеш Так І Буде

Ця пісня розповідає про глибоке і пристрасне кохання, яке ліричний герой відчуває до своєї коханої, яку він називає своєю Джульєттою. Він порівнює своє почуття з пасткою, в яку його душа впала, підкреслюючи нездатність уникнути чарівності і привабливості коханої. Ніч, що "малює еротичні портрети", символізує інтимність і близькість між ними, а також готовність ліричного героя піти на все заради своєї коханої, навіть на смерть.

Порівняння своїх почуттів з дуеллю підкреслює інтенсивність і можливу боротьбу в середині його серця, яке прагне зустрічі з коханою. Це почуття стає його отрутою, яка одночасно мучить і дає силу. Вираз "Моя ти Діва" і згадка про тіло та орган, що зліва, заіскрився у вогні, може символізувати як фізичну, так і духовну близькість, підкреслюючи цінність і унікальність їхнього зв'язку.

Загалом, пісня є вираженням інтенсивного, але складного кохання, яке охоплює як радість близькості, так і біль розлуки або неможливості повного злиття. Ліричний герой описує своє кохання як щось, що перевищує його власне життя, демонструючи безумовну відданість своїй Джульєтті.

Коментарі (3)
  1. Sohgosaphil16.06.2024
    Не знаю, на що сподівався, але пісня виявилася ще одним розчаруванням у моєму плейлисті. "Як ти скажеш так і буде" від Нікіти Кісельова залишила мене в стані абсолютної байдужості та втоми. Можливо, хтось і знайде в цьому щось хороше, але не я.
  2. Amoutenar28.05.2024
    Щось у цій пісні відгукується болючим відлунням моєї душі... не очікувала, що "Як ти скажеш так і буде" зможе так вразити. Мабуть, настав час скачати і заглибитися в ці гармонії ще раз.
  3. Calpanesa2.04.2024
    Від самого початку, як тільки ноти цієї пісні торкнулись моїх вух, я зрозуміла - це більше, ніж просто мелодія. Це подорож, яка веде за горизонт буденності, де кожен акорд Нікіти Кісельова стає ключем до невимовних емоцій. "Як ти скажеш так і буде" - це не просто слова, це заклик до серця, який нагадує про магію щирості та єднання. Ця пісня стала для мене світлом у тунелі одноманітних днів, нагадуванням про те, що кожен з нас має силу творити дива. Дякую, Нікіта, за натхнення та любов, які ти ділиш через свою музику
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!