Нікіта КісельовТак І Буде Знаєш Знову Мене Повело

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так І Буде Знаєш Знову Мене Повело

У цій пісні виконавець Нікіта Кісельов висловлює глибокі та пристрасні почуття до жінки, яку він називає Джульєттою, символізуючи її як об'єкт свого безмежного кохання та почуттів, порівнюючи з героїнею знаменитої трагедії Вільяма Шекспіра. Описуючи свою пристрасть через образи "моя душа запала у твої тенета" та "ніч малює еротичні портрети", автор передає інтенсивність та еротичну зарядженість своїх почуттів, готовність йти на все заради об'єкта свого кохання.

У пісні йдеться про тугу й бажання, про довгі дні розділу, які сприймаються як кара, підкреслюючи важливість присутності коханої особи в житті автора. Використання словосполучення "Моя отрута" може символізувати небезпечну, але водночас необхідну присутність цієї жінки в його житті, що змушує його почуватися живим і повним емоцій.

Звертаючись до коханої як до "Моя ти Діва", автор вихваляє її розум та красу, акцентуючи на фізичній та емоційній привабливості, що розпалює в ньому ще більше почуттів. Ця лінія підкреслює ідеалізацію образу коханої, висуваючи її на п'єдестал.

В цілому, пісня є виразом глибокого, пристрасного кохання, сумішшю болю від розлуки та невгамовного бажання бути разом. Через образ Джульєтти автор не просто вихваляє кохану, а й підкреслює універсальність та безчасовість почуттів, які вони переживають.

Коментарі (2)
  1. Jayhatniopen23.05.2024
    Має спокійний настрій, тож трішки скептично ставлюсь до нових пісень. Але щось підказує, що "Так і буде знаєш знову мене повело" від Нікіти Кісельова варто послухати. Може, все ж таки завантажити?
  2. Centioversret8.05.2024
    Ця мелодія - справжній ковток свіжості! Схоже, вона здатна розбурхати навіть в найсірішу погоду, змусити серце битися частіше. Втім, її легкість і простота — якраз те, що потрібно для подолання тяжкості думок. Неймовірно, як деякі рядки можуть відчуватися так глибоко
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!