NichkaБоже Які В Тебе Правила Я Підіймалась І Падала

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Боже Які В Тебе Правила Я Підіймалась І Падала

У цій пісні виконавець NICHKA розмірковує про випробування та труднощі, з якими він стикається у своєму житті, звертаючись до вищих сил з питанням про справедливість та логіку їхніх "правил". Перші куплети пісні описують бажання знайти спокій і гармонію навіть у складні часи, коли життєві бурі не вщухають. Автор мріє про те, щоб вітер ніжно грав з його волоссям, а всі тривоги нарешті зникли, символізуючи прагнення до миру і спокою серед хаосу.

У рефрені виконавець висловлює своє здивування та нерозуміння правил, які встановлені вищими силами, зазначаючи, що вони змушують його то підійматися, то падати. Це може символізувати непередбачуваність життєвого шляху та ті випробування, через які людина мусить пройти, аби знайти своє місце і зберегти себе "поміж краторів" - у непростих обставинах. За цими словами криється глибока ідея про внутрішню силу та стійкість, необхідні для подолання життєвих труднощів та випробувань.

В цілому, пісня відображає емоційний шлях автора, його боротьбу і прагнення до гармонії, незважаючи на зовнішні та внутрішні виклики. Через метафори та звернення до вищих сил, вона розкриває глибокі роздуми про сенс життя, його невизначеність та складність правил, які нам доводиться приймати та з якими нам доводиться вчитися жити.

Коментарі (1)
  1. Mafafabda14.05.2024
    Це щось неймовірне! Здається, наче кожна нота відгукується у душі, а кожне слово мовби адресоване саме мені. Не можу відвести увагу, хоч і відчуваю справжній вир емоцій. Справжня музична подорож. Обов'язково треба слухати
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!