Океан ЕльзиСкільки Раз Зацвіте Яблуня Під Хатою

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Скільки Раз Зацвіте Яблуня Під Хатою

Пісня "Скільки раз зацвіте яблуня під хатою" гурту Океан Ельзи висвітлює глибокі, часто болісні роздуми про час, зміни, і втрати, які приносить життя. Лірика пісні задає риторичні запитання про несталість існування, про те, скільки ще треба пережити холодів, зруйнованих сподівань і втрат, а також про невідворотність старіння та змін, які воно приносить у наше життя.

Автор використовує образи природи, такі як цвітіння яблуні, спів горлиці, щоб підкреслити природний цикл життя та його непередбачуваність. Згадки про "вибиті вікна", "вирвані дуби", і "поколоті ясени" символізують руйнування та біль, які люди відчувають від втрат та змін у своєму житті.

В той же час, у пісні є і глибокий мотив надії та внутрішньої сили. Образи "витканої зморшками відповіді", "вишитої в пам'яті білими мальвами", і "кованої зі сліз матерів" вказують на те, що досвід і спогади, хоч і болісні, надають людині глибину, силу та мудрість. Ці елементи підкреслюють цінність переживань, які формують наш характер та світогляд, нагадуючи про те, що життя продовжується незважаючи на всі втрати та випробування.

Коментарі (1)
  1. Paypitenve25.05.2024
    Неймовірна мелодія, що занурює у стан спокою та розслаблення. Ця пісня "Скільки раз зацвіте яблуня під хатою" від "Океан Ельзи" – справжній витвір мистецтва. Якщо хочете відчути душевний спокій, обов’язково завантажте і насолоджуйтесь!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!