Сергій МироненкоВід Радості Сльози А В Серці Біль Хтось Жити Так Може А Я Вже Ні

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Від Радості Сльози А В Серці Біль Хтось Жити Так Може А Я Вже Ні

Пісня "Від радості сльози а в серці біль хтось жити так може а я вже ні" виконавця Сергія Мироненка торкається теми складних стосунків, втрати і прощання. Ліричний герой висловлює свої почуття і роздуми про те, як складно іноді відрізнити правду від неправди, і як важко прийняти реальність розриву. Він згадує про наївний сюжет, який може нагадувати старе кіно, де все виглядає надто просто і очевидно, але в реальному житті все набагато складніше.

Головний мотив пісні - це розставання і прощання з людиною, з якою ділилися почуттями та моментами життя. Ліричний герой готовий пробачити всі звинувачення та говорить "до побачення", підкреслюючи бажання залишити все погане позаду і рухатися вперед. Він описує своє відчуття свободи, порівнюючи себе з птахом, який хоче летіти в небо, позбавившись від усіх ланцюгів, що його стримують.

Співак наголошує на важливості відпустити минуле і не намагатися знайти чорне або біле у розбитих почуттях. Він висловлює бажання не жити так, як до цього, і знайти справжню свободу та щастя далі від болю і розчарувань, які залишилися у минулому. Ця пісня - це вираз рішучості змінити своє життя на краще, залишивши за собою те, що вже не приносить радості або задоволення.

Коментарі (1)
  1. Rannilira20.04.2024
    Ну що, Сергію, пісня наче ключ до серця — відкрила, залізла, але заплуталась у венах. Життя без радості та болю не життя, але чому моє серце це сприймає як кіно драму, де сценарій писали не для мене? Сподіваюсь, наступний трек зловить мене за живе і не відпустить
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!