Маша КондратенкоТак Буває Втома Біль Накриває Але Знаєм Робить Сильним Що Вбиває

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Так Буває Втома Біль Накриває Але Знаєм Робить Сильним Що Вбиває

Пісня "Так буває" у виконанні Маші Кондратенко розкриває тему внутрішньої сили, витримки та непохитної віри людей у краще майбутнє незважаючи на всі випробування та складнощі. Лірика пісні відображає почуття втоми та болю, які накопичуються внаслідок життєвих негараздів, але одночасно нагадує слухачам, що саме ці випробування роблять нас сильнішими.

У першій частині пісні "Гей-гей, люлі-люлі, ворогам покажем дулі" йдеться про відвагу та рішучість, про готовність стояти до останнього і захищати свої ідеали та вірування. Ці рядки символізують спротив та непокору перед обличчям викликів, наголошуючи на важливості збереження сміливості та гідності.

Далі, "Ой, засвіти, місяченько, всі ліса і всі поля" вводить мотив надії та віри в те, що попри всі труднощі, існує світло, яке може вказати шлях і принести зцілення. Це прохання про освітлення шляху у символічному значенні відображає бажання знайти правильний напрямок у темряві життєвих випробувань.

Заключні рядки "Ви готові? «Так готові!» Повернути кримські зорі" виражають спільноту і єдність у боротьбі за свої цілі та мрії. Це звернення до готовності боротися за свої права і повернути те, що вважається втраченим, символізує незламність духу та віру в перемогу.

У цілому, пісня Маші Кондратенко "Так буває" є гімном сили духу, витримки, надії та нескореності. Вона нагадує, що незважаючи на випробування, людська душа здатна перевершити біль та втому, знаходячи в собі ресурси для подальшої боротьби та віри в краще майбутнє.

Коментарі (3)
  1. Ilmonmoma20.05.2024
    Можливо, ця пісня допоможе мені знайти хоч краплю сили у всій цій нудній рутині. Може, варто спробувати скачати і переконатись?
  2. Laychanchedisc19.05.2024
    Ця пісня справжній шедевр, що проникає прямо в душу. "Так буває втома біль накриває але знаєм робить сильним що вбиває" від МАША КОНДРАТЕНКО – це як музичний бальзам для зраненого серця. Відчуйте її глибину та натхнення, просто натиснувши на кнопку скачати. Слухаю її і відчуваю, як все стає на свої місця. Не пропустіть!
  3. Egsuderwii15.05.2024
    Сьогоднішній день видався важким, і якраз знайшлася пісня, яка здається розуміє мене. Такі моменти нагадують, що навіть найтемніші часи роблять нас сильнішими. Музика, що лікує душу. Дякую за цей емоційний заряд
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!