Артем ЛоікТільки Тут У Окопах Всі Дурні Ми

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Тільки Тут У Окопах Всі Дурні Ми

Пісня Артема Лоїка "Тільки тут у окопах всі дурні ми" розкриває глибокі та складні емоції, які відчувають солдати на фронті. Вона відображає контраст між буденністю та жорстокістю війни, де солдати змушені звикати до нової реальності, де кожен день може стати останнім. Ліричний герой говорить про звичайні речі, як от збір коштів "на карту" чи спостереження за погодою, але в умовах війни ці буденні моменти набувають іншого, глибшого значення.

Солдати зображуються як люди, що зіткнулися з абсурдністю свого становища – вони в окопах, де змушені виживати та боротися, хоча по суті є простими людьми, які мріяли про зовсім інше життя. Пісня висвітлює іронію та сарказм у сприйнятті війни, підкреслюючи абсурдність ситуації, в якій знаходяться воїни.

Висловлюється також глибока ідея про культурні цінності та духовність, які не зникають навіть у найскладніших обставинах. Солдати, незважаючи на війну, продовжують замислюватися про важливість культури, іронічно називаючи себе "дурними" у цьому контексті. Це вказує на внутрішній конфлікт між військовою необхідністю та збереженням людяності.

Загалом, пісня є виразом складних відчуттів, що охоплюють людей в умовах війни – відчуття втрати, злиття з природою через спостереження за першим снігом, іронічного сприйняття власної ролі в конфлікті, а також нескінченного очікування допомоги, яка не приходить. Це глибокий занурення в психологію солдата, яке розкриває багатошаровість досвіду на війні.

Коментарі (2)
  1. Sosufflera17.05.2024
    Ну ось, знову ця музика, що ніби тягне тебе в тугу. Але є щось у цьому ритмі, що зачіпає глибини душі і змушує задуматися про своє місце у світі. Як ніби навколо хаос, а ти стоїш гордо і непохитно. Добре іноді відчути себе частиною чогось більшого.
  2. Renftamthadin3.04.2024
    Неймовірно, як одна пісня може відбити так багато! "Тільки тут у окопах всі дурні ми" від Артема Лоіка не просто слова, а відлуння душі, що змушує серце битися частіше. Вона заставляє замислитися над тим, скільки непростих історій залишається за кадром наших життів. Слухаючи, відчуваєш себе частиною чогось великого, чогось, що об'єднує і надихає. Артем майстерно передає емоції, і кожен акорд влучає прямісінько в душу. Ця пісня - місток між серцями, що знаходять спільну мову через музику. Респект Артему і всім, хто знайшов відгук у цих словах
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!