AlessonЯ Протягну Тобі Руку Це Буде Останній Раз

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Я Протягну Тобі Руку Це Буде Останній Раз

Пісня "Я протягну тобі руку, це буде останній раз" від ALESSON - це лірична розповідь про складні взаємини, прощання та підтримку. Виконавець звертається до коханої, яка переживає нелегкі часи в особистих стосунках. Він говорить про те, як важко їй було повірити в любов після численних розчарувань і як вона, нарешті, дозволила собі відчути це почуття, але знову зіткнулася з болем та зрадою.

В куплетах мова йде про готовність автора підтримати свою кохану в останній раз, незважаючи на те, що їхні шляхи розходяться. Він намагається заспокоїти її, сказати тримати голову високо і не дозволяти іншим знецінювати її. Автор висловлює бажання бачити її щасливою і захищеною, а не в сльозах.

Образ осені, що настає, і спільних моментів під дощем символізує перехідний період у їхніх стосунках, а також тепло та затишок, які вони знаходили один в одному, незважаючи на холодні обставини. Пісня закінчується на ноті меланхолійного оптимізму, де автор висловлює надію, що кохана зможе знайти справжнє щастя, навіть після їхнього розставання. Це пісня про любов, втрату та надію на краще майбутнє для тих, кого ми любимо, навіть якщо це майбутнє без нас.

Коментарі (2)
  1. Guidihandrub14.06.2024
    Завітала сюди в пошуках чогось особливого і, здається, знайшла! ALESSON знову дивує своїм хітом "Я протягну тобі руку це буде останній раз". О, цей дивовижний дисонанс емоцій, який викликає пісня, ніби витягнутий з мого внутрішнього конфлікту. Скачати цю мелодію – як зберегти фрагмент внутрішньої гармонії в моєму схвильованому світі. Не можу дочекатися, щоб послухати її знову!
  2. Hotsropocou7.05.2024
    Ця пісня нагадує, що останній раз не завжди значить кінець, а іноді новий початок. Вражаюча оригінальність! Обов'язково скачаю, щоб надихатися знову і знову.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!