Alyona Alyona, Kola, Jerry HeilБули Є І Будем Всім Ворогам На Зло Зоря Віщує Нам Святе Різдво Різдво Різдво

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Були Є І Будем Всім Ворогам На Зло Зоря Віщує Нам Святе Різдво Різдво Різдво

Пісня "Були, є і будем всім ворогам на зло, зоря віщує нам святе різдво" виконана Alyona Alyona, KOLA, Jerry Heil, є виразом непохитної віри та надії, яка живе в серцях українців незважаючи на всі випробування. Автори через свою творчість діляться духом Різдва, який символізує одночасно і традицію, і сучасність, об'єднуючи минуле, сучасне та майбутнє в єдине ціле. Вони нагадують, що навіть у найтемніші часи можна знайти світло, тепло і втіху у звичаях, які передаються з покоління в покоління.

У пісні йдеться про важливість збереження традицій, які зігрівають нас, наче ковдра, у холодні часи. Автори звертаються до символічних образів святкового столу, скатертини, куті, які стають метафорою зібрання, єдності та спільної молитви за мир і спокій. Це не просто про їжу, а про тепло, яке ми вкладаємо в кожну страву, про любов і пам'ять про тих, хто вже не з нами, але чия присутність відчувається поруч.

Співаки висловлюють думку, що незважаючи на всі випробування, важливо залишатися собою, пам'ятати свої корені та традиції. Різдво стає символом незламності духу, віри в краще майбутнє та здатності до перемоги над будь-якими викликами. Пісня нагадує, що ми - вічні у своїй вірі, надії та любові, і це дає нам сили йти вперед, бути єдиними перед обличчям викликів.

Таким чином, пісня є глибоким виразом національного характеру, волелюбності та віри українського народу, що знаходить відображення у святкуванні Різдва. Це заклик до згуртованості, пам'яті та вдячності за те, що маємо, та віри в світле майбутнє, незважаючи на всі негаразди.

Коментарі (2)
  1. Trochabalsthej20.05.2024
    Це не просто трек, це справжній вибух емоцій! Відчувається кожна нота, кожне слово, як постріл в серце. Це саме те, що потрібно, коли душа прагне висловити всю свою силу і гнів. Слухайте і відчуйте справжню міць музики!
  2. Antadeses9.04.2024
    Дивовижно, як у одній пісні вдалося поєднати такий широкий спектр емоцій та історичну глибину. "Були, є і будем всім ворогам на зло" не просто слова, це відгомін віків, який нагадує нам про непохитну стійкість і відвагу. Але, з іншого боку, ця пісня зачіпає за живе своєю банальністю - співати про силу і єдність у важкі часи стало досить звичним. Хоча це й очікувано від трьох таких різних виконавців, як Alyona Alyona, KOLA та Jerry Heil, які об'єднались, аби принести цю сильну емоційну заяву. З одного боку, пісня викликає хвилювання через свою актуальність та безпосередність. З іншого – вона залишається в серці як нагадування про нашу здатність пережити будь-які випробування, зберігаючи віру у світле майбутнє. У цій пісні є щось таке, що змушує серце битися сильніше, незважаючи на власну схильність до ізоляції від зовнішнього світу. Цікаво, чи змогли б ці виконавці змусити мене змінити думку про їх творчість, якби моя ставлення до неї була іншою? Але зараз, ця композиція залишається яскравим промінчиком у темряві, що веде нас вперед.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!