Alyona Alyona, Kola, Jerry HeilЗа Одним Великим Столом Де Гомоніли Всі Й Пісні Неслись

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Одним Великим Столом Де Гомоніли Всі Й Пісні Неслись

Пісня "За одним великим столом" виконавців Alyona Alyona, KOLA, Jerry Heil є зворушливою розповіддю про значення сімейних традицій, згуртованості та спільних молитов за мир і злагоду. Лірика пісні передає атмосферу святкового зібрання за великим столом, де не просто діляться їжею, а й теплом своїх сердець, спогадами та надіями на краще майбутнє. Відсилання до холоду минулого року та образ духової печі як каміна символізують проблеми та випробування, які люди пережили, а також їхнє бажання зігрітися не лише фізично, але й духовно.

Згадка про стару святкову скатертину та кутю в тарілочці відображає прихильність до традицій та культурних коренів, що зберігають зв'язок поколінь і надають сенс зібранням за столом. Спільна молитва за мир, спокій та дітей, а також пам'ять про тих, хто вже не з нами, підкреслює глибину емоційних зв'язків між учасниками зібрання та їх спільні цінності та прагнення.

Таким чином, пісня є гімном сімейним зв'язкам, традиційним цінностям та надії, що незважаючи на всі труднощі, люди зможуть знайти тепло та підтримку один в одного, зібравшись за одним великим столом. Це відображення універсальних людських цінностей, які об'єднують нас незалежно від обставин.

Коментарі (7)
  1. Tilineltorr16.06.2024
    Я тільки но натрапила на цей трек і він вразив мене до глибини душі! "За одним великим столом де гомоніли всі й пісні неслись" - це справжня музична насолода від Alyona Alyona, KOLA та Jerry Heil. Не можу дочекатись, щоб завантажити і слухати цю композицію знову і знову. Час вмикати колонки і насолоджуватися цими неймовірними голосами!
  2. Ntanatlatu12.06.2024
    Сиджу, дивлюсь на екран, а в душі справжній фестиваль емоцій. Це саме те, що потрібно, щоб зрозуміти, що життя – це велика зустріч, де кожен може знайти своє місце за столом. Дуже надихає і змушує знову пишатися собою!
  3. Picjayramuf12.06.2024
    Іноді музика здатна пробудити в душі те, що здається забутим і втраченим. Ця композиція розкриває глибини моєї меланхолії, наче промовляючи ті слова, які я сама б не змогла знайти. Її мелодії огортають мене теплим пледом спогадів, і я не можу втриматися від думок про минуле, злегка винуватих, але таких рідних. Дякую за можливість відчути це знову.
  4. Igessodi5.06.2024
    Ось ця пісня - як вибух кольорів у моїй голові. Нервуюсь, але не можу відірватися! Слухаю і відчуваю напруження, але водночас і дивовижну гармонію. Логічно було б просто скачати і насолоджуватися далі. Всі за великим столом співають, а я в світі музичних фарб.
  5. Seamskingtora23.05.2024
    Я зайшов на цю сторінку в надії знайти хоча б трохи спокою, але ця пісня пробудила в мені ще більше тривоги. Слова "За одним великим столом" нагадують про втрачений спокій і рідних, а мелодія тягне душу ще глибше в сум. Може, іншим вона принесе розраду, але для мене це ще одна крапля в океані моєї роздратованості. Хочеться вимкнути, але щось не дає...
  6. Tipttiteka20.05.2024
    Оце так відкриття! Сьогодні почула трек, який зібрав разом всі голоси і настрої. Таке відчуття, ніби потрапила на справжнє українське свято з музикою, що пронизує до кісток. Від цього поєднання неможливо відірватися!
  7. Arzusilgamb5.05.2024
    Як свято за великим столом, де кожен знайде місце і зможе долучитися до гомону радості та пісень, що линуть від серця до серця! Еуфорія від відчуття єднання та творчості просто зашкалює! Неперевершено
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!