Vyshebaba &Amp; KolaВитримав Струси Його Бліндаж Вкрили Тебе Серпанки

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Витримав Струси Його Бліндаж Вкрили Тебе Серпанки

Пісня "Витримав струси його бліндаж вкрили тебе серпанки" виконавців Vyshebaba & KOLA розповідає про важкі умови життя в місцях, які зазнали значних змін або збитків внаслідок війни чи інших катастроф. Текст пісні описує село, забуте Богом та занедбане, місце, яке навіть чорт міг би додати до своїх закладок. Метафора про село вказує на відчай і покинутість, на складне життя людей, які залишаються жити у таких умовах.

Лірика пісні підкреслює невизначеність і непостійність у житті мешканців цього місця, зазначаючи, що "Мила, ти можеш тут бути впевнена лиш у вчора". Це висловлює ідею про те, що майбутнє є непевним, а єдина впевненість - це те, що вже сталося. Опис шляхів, які ведуть з села до столиці, символізує сподівання на краще життя, втечу від відчаю та боротьбу за виживання.

Далі йдеться про особисті переживання, про дім, який "іще не засипав град", і про втрату надії на "власне різдвяне диво". Це вказує на глибокі емоційні переживання людини, яка стикається з труднощами та розчаруваннями, але все ще шукає шляху вперед, намагаючись знайти свою долю.

Згадка про лінію фронту, яка "сплощує світ", метафорично вказує на те, як війна або конфлікт змінюють сприйняття реальності, роблячи життєві вибори простішими, але водночас жорстокішими. Пісня закликає знайти силу вийти за межі конфлікту та знайти свій шлях до відновлення та надії. Це пісня про боротьбу, виживання та пошук світла в кінці тунелю, незважаючи на всі труднощі та випробування.

Коментарі (1)
  1. Cuimolimaq19.06.2024
    Чесно кажучи, навіть від слова "скачати" тут з'являється більше емоцій, ніж від цієї пісні. Напевно, з'їм щось цікавіше, ніж цей трек. Але якщо маєте час і хочете переконатися, завантажуйте та слухайте самі. Можливо, це ваш новий хіт!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!