Vyshebaba &Amp; KolaВпевнена Лиш У Вчора

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Впевнена Лиш У Вчора

Пісня "Впевнена лиш у вчора" виконавців Vyshebaba & KOLA відображає меланхолійні та ностальгічні настрої, викликані відчуттям втрати та безвихідності. Ліричний герой звертається до коханої, розповідаючи про забуте богом село, що стало символом їхнього безпросвітного життя, де єдиною впевненістю залишається минуле. Це місце, з якого намагаються втекти всі його мешканці, прагнучи знайти краще життя у великих містах, символізує безперспективність і відсутність майбутнього.

У другому абзаці розкривається ідея втрати надії та неможливості здійснення мрій. Ліричний герой зазначає, що дім, у якому вони живуть, ще не знищений стихійними лихами, але кохана вже не має можливості чекати на чудеса, які змінили б їхнє життя на краще. Заклик сідати в будь-який потяг і залишити все позаду відображає спробу знайти вихід з безвиході, навіть якщо для цього потрібно покинути все знайоме і рідне.

В останньому абзаці пісні вводиться метафора лінії фронту, яка спрощує вибір, роблячи життя більш чорно-білим і одновимірним. Але існує надія, що відхід від цієї лінії може відкрити нові горизонти та можливості, символізуючи шанс на зміну та втечу від безкінечного циклу відчаю та безнадії. Пісня передає глибоке почуття розчарування та водночас слабку надію на можливість змінити своє життя.

Коментарі (2)
  1. Healthhanvame17.05.2024
    Вирішив скачати "Впевнена лиш у вчора" від Vyshebaba & KOLA, щоб хоч трохи зібратися з думками. Пісня така, що навіть при розсіяному увазі стаєш трохи щасливішим
  2. Sainornipa7.05.2024
    Ця мелодія - чистий космос, просто занурюєшся в неї і забуваєш про все на світі. Відчувається, як кожен акорд грає прямо на струнах душі. Неймовірно, що таке можна знайти безкоштовно! Так тримати! Чекаю на нові шедеври
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!