Victoria NiroПоки Ти Так Невтомно Ці Байки Мені Лив

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Поки Ти Так Невтомно Ці Байки Мені Лив

Пісня виконавиці Victoria Niro "Поки ти так невтомно ці байки мені лив" занурює слухача у розповідь про розчарування у стосунках та процес самопізнання. У перших рядках ми бачимо, як героїня описує свій стан ілюзійної щастя через "рожеві окуляри", які символізують нереалістичне сприйняття реальності, нав'язане іншою людиною. Вона повільно усвідомлює, що живе у світі брехні, що підтримується неправдивими історіями свого партнера.

Далі текст пісні розкриває інтимніші деталі їхніх стосунків, де героїня зізнається, що не вірить словам свого коханого, попри те, що він намагався "підібрати" їй "рожеві окуляри". Ця метафора говорить про спроби партнера зобразити світ навколо них кращим, ніж він є насправді, але з часом героїня починає бачити правду.

У рефрені пісні слова "на на на" та згадки про сльози і вину вказують на емоційний біль та розкаяння, яке відчуває героїня. Вона просить прощення, можливо, за те, що не змогла раніше розібратися у своїх почуттях або за те, що дозволила собі бути обдуреною.

В останніх рядках пісні зазначається, що світ навколо героїні не став темнішим навіть після того, як вона усвідомила правду. Це вказує на внутрішню силу та здатність зберігати позитивний погляд на життя, незважаючи на брехні та розчарування в стосунках. Таким чином, пісня стає гімном самоповаги та важливості віри у себе, навіть коли інші намагаються змусити тебе сумніватися.

Коментарі (2)
  1. Tibagoodsu18.06.2024
    Завжди дивувалась, як легко можна приховати правду за гарними словами. Нехай ця мелодія нагадує, що не всі історії заслуговують на довіру, навіть якщо звучать солодко. Досить цих безглуздих розповідей!
  2. Inictaho22.05.2024
    Це ніби намагатись знайти сенс у хаосі, але все одно відчувати теплоту кожної ноти. Незвичайно і в той же час заспокійливо.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!