Victoria NiroАле Ж Ти Ще Не Знав Я Не Вірю Словам

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Але Ж Ти Ще Не Знав Я Не Вірю Словам

Пісня "Але ж ти ще не знав" виконавиці Victoria Niro розкриває тему розчарування у відносинах, які, здавалося б, повинні були бути ідеальними. Лірична героїня співає про те, як їй "пасують рожеві окуляри", які символізують ілюзорне сприйняття реальності, намагаючись побачити світ крізь призму казковості та ідеалізації. Вона "потопає в океані брехні", що вказує на болісне усвідомлення того, що її очікування щодо відносин не відповідають дійсності.

Описуючи, як їй "підібрали і одягли" ці окуляри, пісня вказує на те, що лірична героїня спочатку була зведена з пантелику обіцянками та словами коханої людини. Але згодом вона розуміє, що "не вірить словам", тобто починає бачити справжнє обличчя партнера та істину їхніх відносин, що символізує втрату ілюзій і розчарування.

Повторення "на на на" і слова про сльозу, що "котиться", та "пробач, моя вина" можуть символізувати спроби ліричної героїні змиритися з реаліями, що склалися, та внутрішній конфлікт між бажанням пробачити коханого і усвідомленням необхідності рухатися далі. "І світ навколо мене ні на мить не тускнів" підкреслює, що, попри біль і розчарування, життя продовжується, і світ залишається таким же яскравим і повним можливостей, як і раніше.

Таким чином, пісня висвітлює процес розриву ілюзій та прийняття реальності, що є болісним, але водночас необхідним для особистісного зростання та руху вперед. Це історія про втрату та звільнення, про біль і надію на краще майбутнє.

Коментарі (1)
  1. Supphealthlumean18.05.2024
    Ця пісня від Victoria Niro ніби створена для моментів, коли світ навколо здається заплутаним лабіринтом. Мелодія пробуджує думки, а слова глибоко торкають душу. Навіть коли голодний, слухаючи цю пісню, відчуваєш енергію і внутрішню силу. Рекомендую всім, хто хоче знайти натхнення в музиці!
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!