Victoria NiroТа Та Та Але Ж Ти Ще Не Знав

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Та Та Та Але Ж Ти Ще Не Знав

Пісня "Та та та" виконавиці Victoria Niro занурює слухача в історію про розбіжності між зовнішнім світом сприйняттям та внутрішніми переживаннями головної героїні. Вона описує, як рожеві окуляри, які символізують ілюзорне бачення світу, "пасують" їй, вказуючи на те, що на певний момент вона була занурена у світ ілюзій та неправди. Цей світ брехні, до якого вона "повільно потопає", можливо, був створений обіцянками або словами когось близького, хто "підібрав і одягнув" їй ці окуляри, спотворюючи її сприйняття.

Проте з часом героїня усвідомлює, що не може сліпо довіряти словам цієї людини, розуміючи, що "не вірить словам". Цей момент прозріння супроводжується емоційним розлученням, символізованим фразою "Тому пішов ти на на на на на", що підкреслює віддаленість та відрив. Сльози та вибачення, які згадуються в тексті, свідчать про біль розставання та водночас про визнання власної вини у підтримці цієї ілюзії.

Незважаючи на біль та розчарування, героїня відзначає, що світ навколо неї "ні на мить не тускнів", навіть коли байки продовжували литися на неї. Це вказує на її силу та здатність бачити красу та світло навіть після розчарувань, відкриваючи для себе нову реальність без рожевих окулярів. Пісня відображає подорож від ілюзій до реальності, емоційний розвиток та зрілість, досягнуту через особисті випробування.

Коментарі (2)
  1. Snowhunnodo1.06.2024
    Щось у цій мелодії мене зачепило, ніби невидимі струни душі торкнулися. Слухаю, і з кожною нотою все більше гублюся у власних думках. Це наче музичний портал до моїх прихованих почуттів. Не знаю, що саме зачепило, але точно відчуваю, що це більше, ніж просто пісня. І так хочеться ще раз почути цей знайомий мотив...
  2. Verquidatat21.05.2024
    Щойно натрапив на "Та та та але ж ти ще не знав" від Victoria Niro. Якщо чесно, нічого не очікував, але тепер відчуваю себе так, ніби під час марафону натрапив на затишний парк з лавочками. Музика ніби й проста, але в ній щось є. Може, це й не мій стиль, але послухати було приємно.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!