KazkaВрятуюсь Від Слів Твоїх Буду Ціла

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Врятуюсь Від Слів Твоїх Буду Ціла

Пісня "Врятуюсь від слів твоїх — Буду ціла" від KAZKA відображає глибокі емоційні переживання, розриви та процес самооздоровлення після токсичних відносин. В тексті пісні йдеться про боротьбу з внутрішнім болем і здатність перебороти негативний вплив слів іншої людини. Автор висловлює рішучість "врятуюсь від слів твоїх", підкреслюючи важливість збереження своєї цілісності і самооцінки навіть у складних обставинах.

У другому абзаці розгортається образ боротьби і внутрішньої сили. "Мости горять" символізують розрив з минулим і неможливість повернення до того, що було. "Менше слів, більше діла" слугує мотивом для дій, спрямованих на самовдосконалення та переосмислення власного життя без впливу токсичної людини.

Останні рядки пісні надають образу оптимізму та надії. Попри всі пережиті труднощі, "фіалка розцвіла, засяяв день таємними знаками", що символізує відродження, нове початок і здатність зцілити свої рани. Ця частина пісні підкреслює, що після сльоз і болю завжди настає момент цвітіння та світла, а сила духу та воля до життя дозволяють подолати будь-які випробування.

Коментарі (3)
  1. Raliputso24.05.2024
    Сиджу, зосереджена на своїх думках, і навіть ревнощі не заважають мені подумати: а чи не скачати цю пісню "Врятуюсь від слів твоїх буду ціла" від KAZKA? Навіть якщо ставлюся до неї байдуже, все одно цікаво!
  2. Buiplodnena20.05.2024
    Ця пісня – як подорож у глибини душі, де кожне слово резонує з емоціями, як удар блискавки в нічне небо. KAZKA знову створили щось неймовірне, що піднімає енергію і наповнює спокоєм. Відчуваю, як мелодія зливається з інтуїцією, пробуджуючи найглибші почуття. Дякую за це магічне звучання!
  3. Gialusemis19.04.2024
    З кожним акордом занурююся глибше у свої думки, наче осінній лист, що сповільнено кружляє до землі. Ваша музика — це мій щоденний ритуал втечі від реальності, де кожна нота звучить як обіцянка кращого завтра. Дякую, KAZKA, за цей оазис спокою в моєму хаотичному світі.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!