KazkaІ Кров Кипить Та Донька

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - І Кров Кипить Та Донька

Пісня "І кров кипить" виконавця KAZKA має глибокий емоційний зміст, який торкається переживань людини, що стикається зі складними випробуваннями у відносинах. Вона починається з опису спроби захистити себе від болісних слів, які можуть ранити глибше, ніж будь-які фізичні ушкодження. Героїня пісні прагне знайти цілісність у самоізоляції від образ, переконуючи себе, що з часом зможе відновитись.

Основна тема твору — це боротьба з внутрішнім болем та зростання через особисті випробування. Горіння мостів та моря сліз символізують крайні міри, до яких доводиться вдаватись для позбавлення від минулого та його впливу. "Менше слів, більше діла" стає мантрою персонажа, що підкреслює важливість дій над словами у процесі самовизначення та подолання труднощів.

У другій частині пісні розкривається тема внутрішнього конфлікту та спроби знайти в собі сили для протистояння обставинам. "І кров кипить, та донька вже не спить" говорить про непокірність і готовність боротися, не зважаючи на біль. Водночас, згадка про плач та фіалку, що розцвіла, символізує очищення через слізи та відновлення після пережитих труднощів.

Заключна частина пісні пропонує образ молодої та закоханої матері, яка, попри усе, продовжує жити та любити, незважаючи на біль минулого. Це вказує на циклічність життя та на те, що після ночі завжди настає ранок, а після болю може прийти щастя. Пісня завершується образом, який нагадує про необхідність прийняття минулого та важливість продовжувати рухатися вперед, зберігаючи надію на краще майбутнє.

Коментарі (4)
  1. Kerpmechuckli19.06.2024
    Прогортала до цієї пісні і в мене аж гордість за наші таланти! Щось у ній таке, що душу гріє і спокій дарує. Хочеться скачати і знову поринути в цей світ музики!
  2. Biggkepada21.05.2024
    Ось сиджу, слухаю новий трек від KAZKA. Чесно кажучи, не очікувала, що "І кров кипить та донька" може так чіпляти. Музика огортає, а слова пробирають до самої душі. Не можу сказати, що це моя улюблена пісня, але є в ній щось особливе, щось, що змушує замислитись і відчути більше. Вартує послухати, навіть якщо не твій стиль. Раджу!
  3. Coaveniva20.05.2024
    Сьогоднішній день став ще більш натхненним завдяки цій музиці! Відчувається, ніби кожна нота пробуджує в мені нові сили та емоції. І хоча увага розсіюється, мелодія вміє зібрати думки в єдине ціле. Варто послухати, аби зрозуміти, як музика може змінити настрій!
  4. Cheapfdrogriele7.05.2024
    Хоч і в душі трохи моторошно від мелодій, але як серце заспокоюється під ці ритми! Справжнє таїнство у кожному акорді. KAZKA завжди знає, як торкнутися струн душі. Неймовірно, що можна просто відкрити і зануритися у світ музики без бар'єрів! Ця пісня – як невеличкий магічний портал. Чи не чарівність це? Увімкну ще раз...
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!