Тоня МатвієнкоДень Лежить На Білому Крилі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - День Лежить На Білому Крилі

Пісня "День лежить на білому крилі" у виконанні Тоні Матвієнко - це лірична розповідь, яка поглиблено занурює слухача у роздуми про зв'язок поколінь, важливість коріння та взаємозв'язок з природою. Перший куплет з метафорою про коріння, що п'є сік землі, і день, що лежить на білому крилі, відкриває тему зв'язку людини з землею, її корінням та природою. Подих вітру та пролітаючі стомлені літа символізують невпинний хід часу та його вплив на життя людини.

У подальшому розвитку пісні акцентується на неперервності життя, яке з роду в рід кладе мости, підкреслюючи значення спадкоємності та передачі життєвого досвіду. Вислів "Без коріння саду не цвісти" говорить про важливість пам'ятати своє походження та зберігати зв'язок з минулим для процвітання майбутнього.

Материнські очі голубі у третьому куплеті символізують безумовну любов, опіку та зв'язок з батьківщиною та родиною. Чарівна пісня, що живить нас, та сумління, яке сповідає час, акцентують на моральних цінностях, які передаються з покоління в покоління.

Заключні рядки про мале село у садах, криницю та чисте джерело є символом затишку, спокою та гармонії з природою, підкреслюючи важливість збереження зв'язку з корінням та важливість традицій у житті кожної людини. Пісня є глибоким рефлексивним зануренням у сутність людського існування, значення минулого для майбутнього та неперервну циклічність життя.

Коментарі (2)
  1. Efanalen16.06.2024
    Чесно кажучи, пісня "День лежить на білому крилі" від Тоні Матвієнко навіює якісь дивні емоції... Можливо, то просто я, але мені здається, що це хороший трек для того, щоб під нього безтурботно вбивати час. Якщо нудьга вже зовсім дістала, то скачати варто, хоча б для різноманіття. Може, комусь і зайде.
  2. Limoganpa4.05.2024
    Незважаючи на свою аналітичність, ця пісня залишила мене розчарованою. "День лежить на білому крилі" мав усі шанси запалити мій внутрішній світ, але замість того вкотре нагадав про тугу, яка оселилася в душі. Тоня Матвієнко володіє чудовим голосом, але сама композиція не змогла повністю розкрити її потенціал. Чекаю на щось, що зможе заспокоїти та водночас збудити мою думку. Можливо, наступні пісні виконавиці будуть більш втішними.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!