Dima Prokopov &Amp; MoiseiНа Святу Вечерю Відступали З Боєм

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - На Святу Вечерю Відступали З Боєм

Пісня "На святу вечерю відступали з боєм" виконавців Dima PROKOPOV & Moisei занурює слухача в атмосферу Різдвяної ночі, яка переплетена з болем втрати та військовою реальністю. Вона розповідає про солдатів, які повертаються з фронту додому, намагаючись знайти втіху в родинному колі під час святкової вечері. Опис засніжених заметів і хлопців з кулеметом, що повертаються з бою, нагадує про жорстокість війни та її вплив на звичайне життя людей.

Сцена вечері, де кутя ще докипає, і звернення до матері зі словами "Добрий вечір, мамо, Христос ся рождає!" відображає спробу зберегти традиції та родинну єдність попри зовнішні обставини. Пісня передає глибоку сумність та вшанування пам'яті батька, який впав героєм, відступаючи з боєм за рідну Вкраїну. Це героїчний образ, що залишається в серцях рідних як заклик любити свою країну, як рідну матір.

Останні рядки пісні підкреслюють контраст між радістю Різдва та горем втрати, де сльози неньки течуть рікою, а коляда лунає надворі. Ця пісня є молитвою за мир та закликом пам'ятати про тих, хто віддав своє життя за свободу України. Вона нагадує про важливість сімейних цінностей, традицій та необхідність пам'ятати та шанувати героїв, які боролися за майбутнє своєї країни.

Коментарі (3)
  1. Guihoolybet19.06.2024
    Чудова платформа для музичних відкриттів, але цей трек, схоже, не для мене. Можливо, хтось знайде у ньому щось особливе, але мені він просто не запав у душу. Сподіваюсь, ви знайдете щось, що принесе вам радість!
  2. Arneesubci29.05.2024
    Ця мелодія наче відлуння минулого, що пронизує серце. Слухаю, і здається, що душа плаче разом з кожною нотою. Справжній музичний шедевр, який проникає до самої суті. Рекомендую всім, хто відчуває тугу й потребує глибоких емоцій.
  3. Elezrepo5.05.2024
    Дійсно, чути, як кожен акорд вибухає в серці! Неймовірне відчуття, коли музика так тонко переплетена з емоціями. Вона вражає до мурашок. Заряджає та одночасно викликає дрижаки. Безумовно, варто поділитися цим відчуттям
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!