AgapeА Я Хотів Всього Лиш Знати

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - А Я Хотів Всього Лиш Знати

Пісня "А я хотів всього лиш знати" у виконанні Agape розповідає про глибокі емоційні переживання, які викликає любов. Автор висловлює свої почуття до коханої особи, спостерігаючи за її сном і замислюючись, чи може це бути справжня любов. Пісня відображає стан невизначеності та очікування відповідей на питання про взаємні почуття.

У тексті використовується метафора злагодженого телефону на морозі, що символізує заморожені емоції та втрату зв'язку між закоханими. Незважаючи на це, автор не припиняє любити свою половинку, підкреслюючи це у приспіві, де згадується про сніг, що мете, але любов залишається незмінною.

Згодом пісня набуває більш меланхолійного відтінку, коли автор розповідає про втрачений час під "дощем" коханої, що метафорично описує період страждань і суму. Любов залишає глибокий відбиток в душі, і світ без коханої особи здається руйнівним. Центральна тема пісні - бажання зрозуміти причину, через яку думки про кохану "душаться", тобто викликають біль і страждання.

В останній частині автор висловлює надію на отримання хоча б якогось знаку від коханої, що могло б дати відповідь на питання про майбутнє їхніх стосунків. Ця надія на визначеність пронизує всю пісню, роблячи її зворушливим вираженням любовного прагнення та пошуку розуміння.

Коментарі (3)
  1. Desctisadisp18.05.2024
    Ця мелодія відгукнулася у моєму серці, неначе давно забута згадка, яка повертає у минуле. Відчувається кожна нота, кожне слово - ніби відображення моїх власних думок і відчуттів. Просто слухаю і розчиняюся у цих звуках.
  2. Neymatesear18.05.2024
    Завжди цікаво послухати щось новеньке, але, чесно кажучи, від цієї пісні "А я хотів всього лиш знати" очікував більше. Як на мене, трохи нуднувато. Можливо, комусь і сподобається, але я б краще займався чимось іншим. Іронія в тому, що це одна з тих пісень, які слухаєш з оптимізмом, а закінчуєш з відчуттям марності. Слухаю далі, може, наступні треки порадують більше.
  3. Liretopvi3.04.2024
    Зайшла послухати Agape, бо було цікаво, чи музика може втамувати апатію. "А я хотів всього лиш знати" - це як пірнути у море емоцій, не очікуючи на бурю. Як на мене, так ця пісня - маленька втеча від реальності, де можна на мить забути про все і просто плавати серед нот. Agape, мабуть, знає, як говорити з шизоїдними серцями. Сыта не тільки їжею, але й емоціями після прослуховування.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!