VeraЗа Час Що Дарував Мені

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - За Час Що Дарував Мені

Пісня "За час що дарував мені" виконавця VERA є вдячністю за життя, його дари та можливості, які воно пропонує. Автор виражає свою подяку небу за кожен новий день та можливість прокидатися, сонцю - за його тепло та здатність розганяти смуток, наголошуючи на тому, що він відчуває себе його частиною.

У пісні йдеться про вдячність за прості радощі життя, як-от сміх у теплі ночі, та за інших людей, що роблять наше життя кращим. Автор підкреслює свою здатність бачити позитив у звичайних речах, порівнюючи себе з майстром, що здатен перетворювати мінуси на плюси.

В останніх рядках пісні автор висловлює подяку Всевишньому за час, який був йому дарований, та за можливість залишити слід на Землі, підкреслюючи універсальність і глибину свого досвіду через звернення до всесвіту. Пісня є гімном вдячності за життя, його уроки та красу, яку можна знайти в кожному моменті.

Коментарі (3)
  1. Unassuinin13.06.2024
    Здається, ця пісня створена спеціально для таких моментів, коли потрібно знайти душевний спокій серед хаосу. Вона немов відлуння мого внутрішнього світу, що рветься від болю, але водночас наповнюється світлом і надією. Слухаю і відчуваю, як напруга зникає, а на зміну приходить тепла меланхолія. Неймовірна мелодія, яка наче обіймає і заспокоює. Рекомендую!
  2. Unrareacudd24.05.2024
    Зайшла сюди з цікавості і не прогадала. Мелодія і текст пісні "За час що дарував мені" від VERA неначе енергетичний коктейль, що підзаряджає навіть утомлену душу. Послухала і відчула, як по тілу пробігає приємний холодок, а серце б’ється швидше. Рекомендую!
  3. Pamingmatchcon16.05.2024
    Оце так пісня! "За час що дарував мені" від VERA просто зачепила мене до глибини душі. Весела, ніжна і така близька серцю, що слухаєш і знову закохуєшся в життя. Не пропустіть можливість скачати і насолоджуватися цією магією щодня
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!