VeraЛишити Слід На Цій Землі Всесвіт Я Дякую Тобі

1
Слухати
Скачати
Про що пісня - Лишити Слід На Цій Землі Всесвіт Я Дякую Тобі

Пісня "Лишити слід на цій землі" виконавця VERA відображає глибоку вдячність до всесвіту та природних елементів за життя і натхнення. В перших рядках артист висловлює подяку небу за новий день і можливість прокинутися, символізуючи нові починання та дар життя. Сонце отримує подяку за здатність розвіювати печаль та нагадування про те, що ми всі є частиною більшого світу.

У подальших рядках пісні говориться про вдячність за прості радості життя, такі як сміх у теплі ночі, відкритість до нових ідей, та зустрічі з добрими людьми. Це підкреслює ідею про те, що щастя часто криється у звичайних речах та моментах. Також акцентується на перетворенні негативу на позитив, навчанні від випробувань та знаходженні можливостей у будь-якій ситуації.

В кульмінаційній частині пісні артист висловлює подяку Богу та Всесвіту за час, який був дан йому, щоб залишити слід на Землі. Це підкреслює бажання залишити позитивний вплив, зробити значущий внесок у світ, який торкнеться душ інших людей. Пісня нагадує про важливість бути вдячним за життєвий шлях та використовувати кожну мить, щоб робити добро та розповсюджувати любов. Це послання наголошує на зв'язку з вищими силами та усвідомленні гармонії з усім живим. Пісня є гімном вдячності та нагадуванням про те, що кожен з нас має потенціал зробити світ кращим.

Коментарі (3)
  1. Acphokotli29.05.2024
    Ой, ця пісня просто вибух емоцій! Не можу стриматись, щоб не скачати та слухати знову і знову. "Лишити слід на цій землі всесвіт я дякую тобі" від VERA - саме те, що потрібно для підняття настрою після важкого дня. Дякую, всесвіте, за такі музичні подарунки!
  2. Hutchcargapo28.05.2024
    Відкрив цю пісню, бо сподівався на щось нове. Проте, здається, всесвіт вирішив пожартувати наді мною. "Лишити слід на цій землі" – звучить гарно, але, мабуть, це не мій слід. Якось не вдалося знайти тут щось цікаве. Може, справа в мені?
  3. Kerwhybarbatt22.05.2024
    Неначе мелодія ночі, ця пісня огортає мене теплом і любов'ю, залишаючи тихий слід у серці. Дякую всесвіту за ці чарівні миті.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!