Сергій Лазановський, GreenjollyХтось Крикнув Слава Україні Ми Не Здамося Краще Смерть

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Хтось Крикнув Слава Україні Ми Не Здамося Краще Смерть

Пісня розповідає про героїчну і трагічну історію трьох братів з Прикарпаття, які пожертвували своїм життям за волю України. Вона починається з опису красивого, але сповненого печаллю місця біля дороги, де розцвіли червоні маки, символізуючи кров воїнів, що пролилася за волю своєї землі.

Текст пісні веде нас через історію цих трьох братів, які, озброєні лише гарматами та автоматами, стали на захист своєї батьківщини. Вони були зраджені близькою людиною, яка вказала їхнє місцеположення ворогам - "катам червоної Москви". Цей момент підкреслює тему зради серед найгірших випробувань війни.

Кульмінаційним моментом пісні є облога їхньої боївки силами ворога, які вимагають здатися, кричачи "Бандери, руки вверх!". В цей критичний момент один з братів кричить "Слава Україні! Ми не здамося, краще смерть!", виражаючи незламність духу і готовність вмерти, але не здатися в руки ворога. Це висловлювання стає символом не тільки їхньої відваги, але й нескореності українського народу в цілому.

У пісні описано, як брати, знаючи, що їм не уникнути смерті, обіймаються, готуючись зустріти свою долю. Ніхто з них не просить пощади, підкреслюючи їхню мужність і самопожертву. Їхній вчинок призводить до припинення бойових дій, символічно показуючи, що їхня смерть стала останнім актом опору в тій битві.

Пісня закінчується закликом до боротьби, нагадуючи слухачеві про важливість продовження боротьби за свободу і незалежність. Через історію трьох братів вона вшановує всіх, хто віддав своє життя за Україну, і надихає на продовження боротьби.

Коментарі (4)
  1. Bouygrimbardo30.05.2024
    Я вмикаю цю мелодію, і душа наповнюється гордістю за наш народ, кожна нота – це крик сили і незламності. Хто б не кричав на світанку, ми завжди відповідатимемо: ми тут, і ми не здамося!
  2. Icnideti25.05.2024
    Чудова пісня для тих моментів, коли напруга досягає свого піку, а душа потребує нагадування про силу та незламність. В такі миті музика Лазановського та Greenjolly дає змогу відчути справжній дух боротьби і віру в перемогу. Розчарування відступає, поступаючись місцем гордості та рішучості. Рекомендую всім, хто шукає натхнення і підтримку в складні часи.
  3. Wedbuypige19.05.2024
    Цей трек наповнює серце спокоєм і водночас заряджає енергією. Слухаю і відчуваю єдність і непереможність. Ідеально для моментів, коли хочеться просто зупинитися, дихнути на повні груди і відчути всю красу життя.
  4. Cartenerba6.05.2024
    Ця мелодія точно вдаряє по нервах, але в той же час нагадує, що в нас є сила, яка не зламається ніколи. Незламність духу просто зашкалює, навіть коли серце тяжко відчуває кожен біт. Трек, що підбадьорює та змушує боротися далі
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!