Сергій Лазановський, GreenjollyВони Не Знали Що Друг Їх Зрадив

2
Слухати
Скачати
Про що пісня - Вони Не Знали Що Друг Їх Зрадив

Пісня "Вони не знали що друг їх зрадив" у виконанні Сергія Лазановського та гурту Greenjolly розповідає про трагічну долю трьох братів з Прикарпаття, які віддали своє життя за волю України. Ліричні герої символізують мужність та готовність боротися за свою країну до кінця, незважаючи на зраду з боку близької людини.

На початку пісні згадуються червоні маки, які розцвіли у лузі біля дороги, це метафора крові та жертв, пролитих за свободу. Також це зображення нагадує про пам'ять та шану до тих, хто віддав своє життя за майбутнє своєї країни.

Опис боївки, що була оточена ворогами, та відчайдушний вигук "Слава Україні!", підкреслює непохитну відданість ідеалам свободи та незламність духу борців. Вони обрали смерть, а не зраду своїм ідеалам, що підкреслюється в рядках про те, як браття не просили про пощаду і зіткнулись зі смертю, обнявшись.

У фіналі пісні висловлюється рішучість продовжувати боротьбу проти ворога, що символізує непереможність духу українського народу та його волю до перемоги над усіма випробуваннями. Ця пісня є вшануванням героїзму та жертовності тих, хто бореться за свободу та незалежність України.

Коментарі (2)
  1. Joizinwotic17.08.2024
    Ця пісня, наче гострий вітер, пробиває до кісток... Тепер відчуття зради звучить голосніше, ніж будь-коли. Вони не знали, а я відчуваю кожну ноту, кожне слово... Якось незручно від власних думок, але не можу відірватися.
  2. Nderacorel23.05.2024
    Ніколи не думала, що музика може так м'яко занурювати в роздуми, а тут таке... Хто б міг уявити, що за зовнішньою гармонією ховається такий несподіваний сюжет. Певно, краще залишуся в своїй зоні комфорту.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!