Про що пісня - Як Уві Сні

Пісня "Як уві сні" виконавиці Victoria Niro відображає емоційний розрив і процес відновлення після токсичних відносин. Вона починається з висловлення рішучості не впускати колишнього партнера назад у своє життя, незалежно від його спроб повернути стосунки або вибачень. Лірика передає відчуття, що співачка була зачарована обіцянками та красивими словами, але тепер вона прокинулася від цього "сну", усвідомивши реальність і біль, який їй принесли ці стосунки.

Повторюваний рефрен "Все як уві сні / Та я вже не сплю / Після слів твоїх / Опіки як від вогню" символізує пробудження від ілюзії, яка існувала в її уяві про відносини, і тепер, коли вона прокинулася, вона відчуває біль і "опіки" від обману та зради. Також ці слова можуть вказувати на те, що співачка вже не хоче повертатися до цього стану обману і самообману, в якому вона колись була.

У пісні також присутня тема самопізнання та зміцнення особистості після розставання. Вона розповідає про важливість усвідомлення та прийняття реальності, навіть якщо вона болісна, а також про важливість відпускання токсичних стосунків для особистісного росту та здоров'я. Завершальні лінії вказують на звільнення від обтяжливих зв'язків та здобуття свободи та ясності мислення. Співачка підкреслює, що тепер, коли вона "прокинулася", вона може бачити ситуацію чітко і робити кроки вперед, залишивши минуле позаду. В цілому, пісня є гімном до самодостатності, відновлення після втрати та сили волі, необхідної для руху вперед після розриву відносин.

Коментарі (2)
  1. Stadensuutran21.05.2024
    Ця пісня "Як уві сні" від Victoria Niro мов казковий сон, що обіймає душу. Вона розчиняє реальність і веде в чарівний світ, де кожна нота – це промені щастя і любові. Занурююсь у її мелодію і відчуваю, як серце б'ється в ритмі ніжності і загадковості. Неймовірне поєднання!
  2. Nomutisec10.05.2024
    Ця пісня змусила мене на мить зупинитися і відчути, ніби все довкола замерло. Виконання Вікторії додає особливу глибину, яку варто не тільки слухати, а й зберегти з собою. Я вже вирішив скачати "Як уві сні", щоб ця мелодія супроводжувала мене у роздумах.
2024 © Ukform.net | Мапа сайту
Популярні українські пісні у хорошій якості!